tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adese

Member
Lafla pernir gemisi yürümüyor.. :)
Atalarımızın ne acayip tabirleri var maşallah.. BAkalım zaman ne gösterecek?..

bykarayel

New member
s.a herkese ben nurun merkezinden ıspartadan katılıyorum.böyle bir forum guzel yanlız tasarımı acaib birsekilde kaba gibi goruyorum elimezden gelse daha iyisini yapsak daha ii olur amm guzel birsite insallah hep beraber ayakta tutarız... selamlar

adese

Member
bykarayel ' Alıntı:
s.a herkese ben nurun merkezinden ıspartadan katılıyorum.böyle bir forum guzel yanlız tasarımı acaib birsekilde kaba gibi goruyorum elimezden gelse daha iyisini yapsak daha ii olur amm guzel birsite insallah hep beraber ayakta tutarız... selamlar

Aleyküm Selam, Hoşgeldiniz..

Yönetici arkadaşlarla iletişim kurabilirsiniz..

imam_hatip_li

Yeni Üye
Merhaba muhterem arkadaşlar, bundan sonra sizlerle birlikte bilgi paylaşımında bulunuruz inşaAllah. Aranızda bulunmak mutluluk vermiştir.

Muhabbetle ...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
imam_hatip_li ' Alıntı:
Merhaba muhterem arkadaşlar, bundan sonra sizlerle birlikte bilgi paylaşımında bulunuruz inşaAllah. Aranızda bulunmak mutluluk vermiştir.

Muhabbetle ...

ve aleykumselam hos geldiniz ...

inşallah :) beraber oluruz..

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
bykarayel ' Alıntı:

ve aleykumselam hos geldiniz :)

kaba derken kaba olan ne ?
Sanırım kaba yerine ağır olmus ifadesi kullanmak daha yerinde :)
velhasıl site ana sablonu kırmızı tema Risale-i Nura özgü olsun diye.. ancak zevkinize göre sayfanın sol üst kösesinde bulunan tema seciniz kısmından istediğiniz gibi görünümü değiştirebilirsiniz :)

Selam ve Dua ile ..

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
adese ' Alıntı:
Bu fuzuli muhabbete devam etmeye hiç niyetim yok beh.. :)

Selamlar..

:)

fuzuli kelimesi sözlere mi yoksa sözü söleyene mi ..
Forum üyelerime ve sözlerine fuzuli diyemezsiniz sayın adese abi :p

meriç

Yeni Üye
selamun aleyküm nur kardeşler ben meriç inş bu forum hepimize yararlı ve faydalı olur güzel bilgiler paylaşmak dileğiyle...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
meriç ' Alıntı:
selamun aleyküm nur kardeşler ben meriç vanda oturuyorum inş bu forum hepimize yararlı ve faydalı olur güzel bilgiler paylaşmak dileğiyle...

ve aleykumselam hos geldin kardeşim ..
inşallah hepimizin ümidi odur..

Selam ve dua ile..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...