tanışma ve temenni

cade

Member
ümmetin evladı-ı iyalini eğitmek ve ufak tefek ihtilaflar için bir birimizi dışlamadan ve hasım haline getirmeden dini ve siyasi eğitim vermektir. diye düşünüyorum acizane....
insanları Allaha davet edelim , mezhebe veya şuna buna değil ve mezheblere veya cemaatlere karşı değilim onuda belirteyim ...aramızdaki farklılılları ayrıştırıcı hale getirmeyelim ,,, saygılar

meftun

Active member
ümmetin evladı-ı iyalini eğitmek ve ufak tefek ihtilaflar için bir birimizi dışlamadan ve hasım haline getirmeden dini ve siyasi eğitim vermektir. diye düşünüyorum acizane....
insanları Allaha davet edelim , mezhebe veya şuna buna değil ve mezheblere veya cemaatlere karşı değilim onuda belirteyim ...aramızdaki farklılılları ayrıştırıcı hale getirmeyelim ,,, saygılar
hos geldin cade galiba bendenizle ayni fikirde bir yapidasiniz memnun oldum,birbirimizi dislamadan dini egitim vermek ve insanlari cemaatatlere cagirmadan allaha,ibadete cagirmak ama malesef günümüzde cade yapilan su -- bizim yolumuz hakikat, hakikata cikiyor digerleri deil gibi düsünce yapilari bihayli cok bunlari gördükce üzülüyorum öylelerine cevap bole verme ihtiyaci duymuyorum ve sizi tanimaklada memnun oldum cade hos gelmissiniz

cade

Member
dostlar ,, iki yüzlülük edip insanları kandırmak kadar alçak bir seviye yoktur diyordu rahmetli imam-ı humeyni..
selam Allah,a davet edenlere olsun... bende sizleri tanımak bahtiyarlığına ulaştığım için mutluyum ve ayrıca ben hiç kimse ile bilgi yarıştırmaya gelmedim , ben günahkarımdır ama asla ve asla enaniyetli davranış içinde değilim .. saygılar..

meftun

Active member
dostlar ,, iki yüzlülük edip insanları kandırmak kadar alçak bir seviye yoktur diyordu rahmetli imam-ı humeyni..
selam Allah,a davet edenlere olsun... bende sizleri tanımak bahtiyarlığına ulaştığım için mutluyum ve ayrıca ben hiç kimse ile bilgi yarıştırmaya gelmedim , ben günahkarımdır ama asla ve asla enaniyetli davranış içinde değilim .. saygılar..
Kardes bilgi yaristirmak deil siz icinizden gelenleri söylediniz bizde yani fikirlerimizi paylastik, bendenizde günahkarim ve enaniyeti sevmem ama eger farkinda olmadan nefsimden kaynaklanirsa bunu bilemem, tesekkürler cevabin icin cade