tamam abi.bana uyar.kazsa iyi bide gömer,tabı bizde onu oda ayrı bi mesele....hknco ' Alıntı:istiğna sen bir tanesin yaw mübarek gel şu lemaları bulup kazmasını küreğini elinden alalımda şu siteyi kazmasın ...
istiğna ' Alıntı:tamam abi.bana uyar.kazsa iyi bide gömer,tabı bizde onu oda ayrı bi mesele....
ama abi her daim sizin hizmetınızdeyım,tam bi ihlasla hemde yeter ki su adminden kurtulalım....
nuruvuslat ' Alıntı:ben daha önce "miting düzenliyelim" dediğimde kimse yanaşmamıştı, şimdi ayaklanıyosunuz ölemi? teessüf ederim..
yarın ankaraya hastaneye gidecem kontrole,2 ay önce atroskopi olmuştum. inşallah ayaklarımın üstüne bi basıyım de "geniş çaplı bi operasyon " yaparız abi. taş üstünde taş bırakmayız ii geceler Allah'a emanet olun..istiğna ' Alıntı:ya ama o zaman yazamıyoduk kı.şimdi rahatız artık.ne dıyorsunuz şimdi a ve b planını nasıl yapalım....
Allah hayırlı sifa versın.sizde...nuruvuslat ' Alıntı:yarın ankaraya hastaneye gidecem kontrole,2 ay önce atroskopi olmuştum. inşallah ayaklarımın üstüne bi basıyım de "geniş çaplı bi operasyon " yaparız abi. taş üstünde taş bırakmayız ii geceler Allah'a emanet olun..
istiğna ' Alıntı:Allah hayırlı sifa versın.sizde...