TEVHID AILESI OKUMA KAMPINDA 2 :Var misin Yok musun?

tamam biliyorum kastomonu lahikasındayım dün başladım.ama öbür hafta sabah namazından sonra okuyamam biz gece okuyoruz sabah namazına kadar.benim kendi programım bozulur gündüz ayrı derzlerimiz var.bu kamp sadece internet üzerine yapılıyor ben yanlış anlamadıysam inşallah.eger bunada engel deyilse inşallah bende varım.allaha emanet olunuz

FaKiR

Meþveret Bþk.
tamam biliyorum kastomonu lahikasındayım dün başladım.ama öbür hafta sabah namazından sonra okuyamam biz gece okuyoruz sabah namazına kadar.benim kendi programım bozulur gündüz ayrı derzlerimiz var.bu kamp sadece internet üzerine yapılıyor ben yanlış anlamadıysam inşallah.eger bunada engel deyilse inşallah bende varım.allaha emanet olunuz
yok kardes bu kamp hic bi seye engel degil, ister gunduz oku, ister gece :)
sadece biz ayin 29a kadar okudugumuz sayfa sayisini sayacagiz o kadar

ebrar172

Well-known member
hocam, derste, okulda, yolda, otobuste kisacasi nerde olursa olsun butun okumalarinizi dahil edebilirsiniz...:)

Senin lal halini du$unemiyorum bardak :p

:D Ayin 23nde biletlerde kampanya varmis abi, o yuzden iki gundur heryere 23 23 diye yazip dolasiyorum, ama ebrar beni anlamistir :) diye umid ediyorum.

Masallah barekallah :) Sen kampin aşçı degilde gardiyani olarak alalim bence :)

hüsnü_nur kardes istediginiz yerden baslayabilirsiniz okumaya, kendi programinizdanda devam edebilirsiniz, (sahsi okumalarinizdan, cetelelerinizden haric degil yani )
bu arada Mevt nickli kardesimizden henuz cevap alamadik, gitti o galiba,
sizde katilirsaniz bizi memnun edersiniz
Selam ve dua ile....

bu ne yahu...:p
fezaaa fezaaa...:dft008:
herkese cevap yazacağın vakitte 3 sayfa risale okumuştun bile...:D:D:D

bilerek ayın 23 ü yazıyor bu feza ..ben daha evvelden tatile çıkabileyim diye Huseyni çok sever kendisi beni hani o bakımdan...:022::p:p

Her zamanki okumalarınızı dahil edebilirsiniz, ayrıca olmasına gerek yok. 2 gün önce nerde olduğunuzu biliyorsanız (okumalarda) o kısmı start alırsınız. Fakat gruplarda yer kalmadı sanırım. Bu 10 günlük program bitişinden sonra bir sonraki kampta en başa yazar sizi Feza abim.
:016:üzüldüm şimdi yer kalmayınca,tamam öbür 10 gün sonrakine beni yazarsınız inşallah geride olan gruba beni yazın biraz rekabet olsun okumalar inşallah çoğalır allah şevkli okumalar versin:gül:

FaKiR

Meþveret Bþk.
saol,beni hangi gruba yazıyorsanız ben 19 hazirandan bugünkü okuma sayfalarımı acıklicam.bana en kısa zamanda haberdar ediniz.allah razı olsun

kardes sizden haber gelmeyince nurunalanur kardese evet dedik,
olsun ama sizde katilin,

Mecburen baska bi grup daha olusturacagiz...........
Acil 2 kisi araniyorrrrrrrr :D duyanlar duymayanlara duyursunnnnnn