TIKLAMA ....

thewords

Member
istiğna ' Alıntı:
YOK INAINKI BEN OYLE BI SEY DUSUNMEDIM.SIZ HELAL EDIN.BILEREK OYLE YAPTIM KI DEDIM FORUMUN ZEKILERI KIMMIS OGRENEYIM DIYE...

abi nurları okuyan başta siz herkes zeki burda 6. sözdeki hane ayet varya Cenab-- Allah müminlerden cennet mukabilinde nefislerini ve mallarını satın almımıştır.. bu ticareti yapanlar genelde tüm saidnur üyeleri bu ticareti yaptıklarına göre herkes inşallah akıllıdır. dua edinde bizde aklımızı başımıza alalım:(

istiðna

Active member
thewords ' Alıntı:
abi nurları okuyan başta siz herkes zeki burda 6. sözdeki hane ayet varya Cenab-- Allah müminlerden cennet mukabilinde nefislerini ve mallarını satın almımıştır.. bu ticareti yapanlar genelde tüm saidnur üyeleri bu ticareti yaptıklarına göre herkes inşallah akıllıdır. dua edinde bizde aklımızı başımıza alalım:(

İNŞ OYLEDIR.ZATEN NUR TALABESI SINIFININ DAHI BIRINCISIDR SIRRINCA EMINIM OYLEDIRLER.
SELAMETLE.

Garib

Well-known member
thewords ' Alıntı:
abi enaniyetini hizmeti kur-ana feda etti istiğna abi :p
temem enaniyeti hizmeti kurana feda ett ama okul birinciliğini feda felan etmem inatım benden baska birinci olarsa döferim okuldan kacması sağlanır yane cete gördüm kendimi yaf :p

hasret

Well-known member
Nur talebesi sınıfının dahi birincisi ollmalıdır.Bu ifade yada buna benzer tarihcede geciyordu.Hem Ali ucar abi(inş.isimde yanlışlık yoktur) bi sınava katılacakmış,onbir japonda katılmış.Ali ucar abiye demişler sen on ikinci olursun anca,Abi demiş neden?
Cünkü demiş biz onbir japonuz,sen anca onikinci olursun.Abi başlamış calışmaya ve kacıncı olmuş sizce?

istiðna

Active member
Şualar ' Alıntı:
Nur talebesi sınıfının dahi birincisi ollmalıdır.Bu ifade yada buna benzer tarihcede geciyordu.Hem Ali ucar abi(inş.isimde yanlışlık yoktur) bi sınava katılacakmış,onbir japonda katılmış.Ali ucar abiye demişler sen on ikinci olursun anca,Abi demiş neden?
Cünkü demiş biz onbir japonuz,sen anca onikinci olursun.Abi başlamış calışmaya ve kacıncı olmuş sizce?

YOK DOGRU.BU GUZEL PAYLASIM İÇİN SAGOLSIN.

thewords

Member
Şualar ' Alıntı:
Osman yüksel Serden geçtinin Said Nur ve talebelerinde geçiyo..
bizim dershanede kalan bazı kardeşler tewil ediyolarda inci olarak nitelendiriyolardı.. diyolardı birinci olamassakda Allah bizi sınıfın incisi yapsın diyolardıı ama ölelerdi Allah dershanede kalan tüm kardeşlerimizi 1 inci ve birinci yapsın..

hasret

Well-known member
thewords ' Alıntı:
Osman yüksel Serden geçtinin Said Nur ve talebelerinde geçiyo..
bizim dershanede kalan bazı kardeşler tewil ediyolarda inci olarak nitelendiriyolardı.. diyolardı birinci olamassakda Allah bizi sınıfın incisi yapsın diyolardıı ama ölelerdi Allah dershanede kalan tüm kardeşlerimizi 1 inci ve birinci yapsın..
Hıım cok güzel bir paylasımdı,Allah razı olsun abi.