KİŞİ SEVDİĞİ İLE BERABERDİR Veda yok inşallah ... biraz daha az gelecek o kadar ...
H hknco Well-known member 24 Tem 2007 #21 KİŞİ SEVDİĞİ İLE BERABERDİRVeda yok inşallah ... biraz daha az gelecek o kadar ...
N Nevzatt Well-known member 5 Ağu 2007 #22 le deli bayramdan sonra 2. hafta perşembe silinecem tamamen netten.belki eve geldikçe girerim bi yabancı gibi okadr artıkın evli biriyiz ;D
le deli bayramdan sonra 2. hafta perşembe silinecem tamamen netten.belki eve geldikçe girerim bi yabancı gibi okadr artıkın evli biriyiz ;D
TaLHa Nur-u Aynım Yönetici 5 Ağu 2007 #23 Bu konu biraz fazlasıyla lackalaşdı... İkide bir veda gidiyorum sözleride hic hos olmuyor. Kesin gidileceği zaman veda edilirse konuda aylarca devam etmemiş olur ve böylece mahiyetinden cıkp sohbet yerine dönmemiş olur... Kilitli
Bu konu biraz fazlasıyla lackalaşdı... İkide bir veda gidiyorum sözleride hic hos olmuyor. Kesin gidileceği zaman veda edilirse konuda aylarca devam etmemiş olur ve böylece mahiyetinden cıkp sohbet yerine dönmemiş olur... Kilitli
N Nevzatt Well-known member 7 Ağu 2007 #24 yazılanlara anca bakabiliyorum lemalar bey eyyyyyyyyy dahada uğramam