Allah razı olsun.. Hoşbulduk..
S sahici159 Well-known member 18 Ocak 2011 #403 yeni gelenler hoş safa geldiniz....hayırlı paylaşımlarda buluşmak dileği ile....
D DAVAMÞEHADET Well-known member 18 Ocak 2011 #405 yeniler başımızın tacıdır elbette onlar oturacaklardır sizlerde eskiyince yeni gelenlere koltuklarınızı verirsiniz inşallah...
yeniler başımızın tacıdır elbette onlar oturacaklardır sizlerde eskiyince yeni gelenlere koltuklarınızı verirsiniz inşallah...
S Siyah_İNCİ New member 24 Ocak 2011 #409 S.a.kardeşler bende aranıza yeni katıldım...kabul edersenizCenab-ı Hak istifadelerimizi arttırsın inşAllah...
S.a.kardeşler bende aranıza yeni katıldım...kabul edersenizCenab-ı Hak istifadelerimizi arttırsın inşAllah...
L LEVLAK Well-known member 24 Ocak 2011 #410 Siyah_İNCİ' Alıntı: S.a.kardeşler bende aranıza yeni katıldım...kabul edersenizCenab-ı Hak istifadelerimizi arttırsın inşAllah... Genişletmek için tıkla ... Est. kabul etmez olur muyuz? Hoşgeldiniz kardeş. Duanıza binler amin..
Siyah_İNCİ' Alıntı: S.a.kardeşler bende aranıza yeni katıldım...kabul edersenizCenab-ı Hak istifadelerimizi arttırsın inşAllah... Genişletmek için tıkla ... Est. kabul etmez olur muyuz? Hoşgeldiniz kardeş. Duanıza binler amin..
M MisaL Yeni Üye 25 Ocak 2011 #411 Eyvàh!' Alıntı: yeni gelenler hos geldiniz soyle koltuga buyrun dinlenin biraz ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ayakta kalayım Teşekkür ederim. es-Selamun Aleykum
Eyvàh!' Alıntı: yeni gelenler hos geldiniz soyle koltuga buyrun dinlenin biraz ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Ayakta kalayım Teşekkür ederim. es-Selamun Aleykum
M Müekked Well-known member 29 Ocak 2011 #414 Hoş görenin lezzeti katlanır... Zındanı dünyası bile manevi bir cennet gibi olur..
Z zootrix Yeni Üye 25 Şub 2011 #415 Selamün Aleyküm Herkese selamlar ve hürmetlerimi sunarım. (Yeni Üye)
M Müstefid Member 2 Mar 2011 #417 Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü... Hoşbuldum inşaallah hayırlara vesile olsun... Dua ile...
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü... Hoşbuldum inşaallah hayırlara vesile olsun... Dua ile...
akna Well-known member 2 Mar 2011 #418 ve aleykumselam ve rahmetullah ve berakatuhu ebeden daimen hoşgeldiniz kardeş üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah
ve aleykumselam ve rahmetullah ve berakatuhu ebeden daimen hoşgeldiniz kardeş üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah
Muvahhid1 Well-known member 2 Mar 2011 #419 aleykum selam , hoşgeldiniz . üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah ..
H harp Well-known member 2 Mar 2011 #420 v.a.s.hoşgeldiniz sayın ayaz bu isimde çok değişik ve ilginç hakikaten üyeliğiniz hayırlı uğurlu daimi olsun inş...
v.a.s.hoşgeldiniz sayın ayaz bu isimde çok değişik ve ilginç hakikaten üyeliğiniz hayırlı uğurlu daimi olsun inş...