Aleykum selam! Hoş bulduk.yeni gelen mubarek kardeşlerim hoşgeldiniz ..
Ve aleykümselam hoşgeldiniz.. ne demek buyrun, Risaleforum olurda çay olmaz mıSelamün aleyküm, hayırlı sabahlar.. Bir bardak çay ikram edecek site sahipleri yok mu
ve aleyküm selam..tekrar bekleriz.. Selametle. bi çay alacağınız olsunKimseler yok sanırım, herkese çok selam.. allah a ısmarladık şimdilik
hosgeldın kardesım buyur elımızden geldıgınce yardımcı olalım nerde oturuyorsun ıstersen ordakı kardeslerımızle ırtbat kurmana vesıle olalım INSAALLAH sormak ıstedıgın aklına takılan bı sual varsa buyur sor burada hepımız yardımcı oluruzs.a bana yardımcı olacak abiler ablalar yok mu dersaneler hakkında bilgi edinmek istiyorum
ve aleyküm selamEs-selamün aleyküm Aziz Nur Talebeleri... Ben buraya dün üye oldum.. İnşaallah istifade edebilirim forumdan.. Allah'a emanet olun.. =)
Aleyküm selamEs-selamün aleyküm Aziz Nur Talebeleri... Ben buraya dün üye oldum.. İnşaallah istifade edebilirim forumdan.. Allah'a emanet olun.. =)
Aleyküm selam
hoşgeldiniz kardeşim
üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşl...
Cümlemizden inşl. kardeşimAllah razı olsun Kardeşim.. =) İnşaallahhürrahman... Profilime yazmışsın ama ben sana cevap yazamıyorum neden acaba?
evet ablacım sıze yazdım...
Cümlemizden inşl. kardeşim
forum kuralları gereği 150 adet mesaj limitini doldurmanız gerekiyor
ondan sonra inşl sizde istediğiniz kişinin profiline mesaj bırakabileceksiniz: