Yorum Eklemeyen Üyeler!!!
S Satuk Buðra Han Well-known member 29 Eyl 2010 #2 Şimdi Ne Desem Bilemedim ABDULLAH Kardeşim Yorum yazasımda yoktu ama sen şimdi aleme kepaze edersin bizi :dft012: Belliki medya desteğinide almışın yandı forumdakiler
Şimdi Ne Desem Bilemedim ABDULLAH Kardeşim Yorum yazasımda yoktu ama sen şimdi aleme kepaze edersin bizi :dft012: Belliki medya desteğinide almışın yandı forumdakiler
memluk Hatim Sorumlusu 29 Eyl 2010 #3 ABDULLAH' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğinizi versin kardeş :M:bende herhalde bir sorun var dıye girdim sabah sabah tebessüm ettirdiniz :005: NE DEYİM ALLAH RAZI OLSUN.
ABDULLAH' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğinizi versin kardeş :M:bende herhalde bir sorun var dıye girdim sabah sabah tebessüm ettirdiniz :005: NE DEYİM ALLAH RAZI OLSUN.
_vatan_ Well-known member 29 Eyl 2010 #4 BUNDAN BÖYLE HER AÇILAN KONUYA TEŞŞEKÜR EDİLECEK,EMEĞE SAYGI GÖSTERİLECEK ULEYYNNNNNN VAYBE KADİR ABİ BURDA DA YAPMIŞ YAPACAĞINI
BUNDAN BÖYLE HER AÇILAN KONUYA TEŞŞEKÜR EDİLECEK,EMEĞE SAYGI GÖSTERİLECEK ULEYYNNNNNN VAYBE KADİR ABİ BURDA DA YAPMIŞ YAPACAĞINI
B bo$ver Active member 29 Eyl 2010 #6 nnkadir varsa yorumsuz olmaz =))) -yorum yapyomusun -yapmıyorum -yapıyorum de uleyynn yapacaksınn
ABDULLAH4 Forum Yöneticisi 29 Eyl 2010 #8 ABDULLAH' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rabbim yorum yapan yapmayan cümle kardeslerimizden razi olsun.. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasin maksat muhabbet olsun...
ABDULLAH' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rabbim yorum yapan yapmayan cümle kardeslerimizden razi olsun.. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasin maksat muhabbet olsun...