- Bu konu 5 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son
Anonim tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
22 Haziran 2008: 07:15 #639470
Anonim
Anadolu’daki “Sav” tepkisini azaltmak isteyen CHP birbirinden ilginç yolla başvuruyor. İşte onlardan biri…
Genel Sekreter Önder Sav’ın, Hz. Muhammed (sav) ve hac ibadeti hakkındaki alaycı sözleri için özür dilemeye yanaşmayan CHP, Anadolu’daki tepkiyi dindirmek için ilginç yollara başvuruyor.22 Temmuz seçimlerinde parti otobüsündeki ilanlarda türbanlı kadın fotoğrafı kullanan, Yozgat’ta başörtüsü dağıtan anamuhalefet partisi, şimdi de “hacı nineler” formülüne sarıldı. Burdur il başkanlığının düzenlediği dayanışma gecesinde protokol masasına, hac farizasını yapmış Şerife (60) ve Yusuf (74) Kayım çifti oturtuldu.
Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, eski senatör İsmail Kabay, İl Başkanı İsmail Erkaya’nın hazır bulunduğu yemekte yapılan konuşmalarda, Önder Sav’ın sebep olduğu tahribatı giderme telaşı dikkat çekti. Eski senatörlerden CHP’li İsmail Kabay, protokolde oturan altmış yaşındaki Hacı Şerife Kayım’ı işaret ederek, “İşte bizim kadınımızın başörtüsü. Şapka da bizim, başörtüsü de, din de bizim, Türkiye de bizim. İşte aramızda diğer köylü hacılarımız da var. Ne CHP’yi bıraktılar ne de laikliği.” dedi. CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan da, dinî inançlara saygı gösterdiklerini öne sürdü. Özkan, “Kimse kimsenin kutsalına saldıramaz, saygısızlık yapamaz. Siyasi rant uğruna birtakım tartışmalara girmeyeceğiz. Burdur’da kaybettiğimiz belediyeyi geri alacağız, yerel ve genel seçimlerde CHP iktidar olacak.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Internethaber
22 Haziran 2008: 07:24 #692911Anonim
Bunlar Anadoludan iyicene koptular, şimdilerde doğuda DTP liler; kürtler CHP ye oy vermez diye yaygara yapıyorlar, halbuki ikiside sol parti birbirlerine düştüler bunlar.
22 Haziran 2008: 07:42 #692912Anonim
Sen Peygambere hakaret et hac ile dalga geç cep telefonunun no tuşu yerine yes tuşuna bas ondan sonra hala o koltukta otur bu CHP liler böyle Deniz baykalda seçimleri kaybettiğinde Rodosa kadar yüzecekti sözde adamların her işi katakulli yalan dolan bu chp ye oy verenlere üzülüyorum hakikaten şimdide din üzerinden siyaset yapıyorlar kendileri yapınca laikliği bozmuyor ama tabi başkası yapsa kıyamet kopar
22 Haziran 2008: 08:39 #692913Anonim
1960 da darbe taraftarı, 71 ve 80 de darbe aleyhtarı, 28 şubattan bu yana da darbe taraftarı, bunlar ne yaptıklarını bilmiyorlar!!!
22 Haziran 2008: 14:59 #692934Anonim
Dinde bizim vatanda bizim diyene chpye sorarım sizin dininiz nedir ?
22 Haziran 2008: 17:30 #692949Anonim
TaLHa;16053 wrote:Dinde bizim vatanda bizim diyene chpye sorarım sizin dininiz nedir ?olmayan şey sorulmaz, rahmetli Ali Fuat Hocayıda bunlar katletmedimi, İstanbul Üniversitesinde namaz kılıyor diye öğrencileri çatı katından aşşağıya bunlar atmadımı ….
22 Haziran 2008: 20:42 #692967Anonim
Avatarı çalmayın kardeşim yaa
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.