- Bu konu 4 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son
Anonim tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
18 Mart 2007: 08:09 #643157
Anonim
Hz.Muhammed’e (A.S.) iğrenç hakaret!17/03/2007
Danimarka’da bir dergide yayımlanan, Hz. Muhammed’e ve İslam dinine hakaretler içeren karikatürler Youtube sitesinde serbestçe yayımlanıyor. Videolarda Hz. Muhammed’e ve İslam dinine yönelik iğrenç hakaretler yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de erişim yasaklandığında Youtube sitesi yetkilileri daha dikkatli olacaklarını ifade etmişlerdi. Ancak görünen o ki onların dikkatleri ve bizim tepkilerimiz hala yeterli değil.
SESSİZ KALMAYALIM! BU HAYÂSIZ SALDIRIYI DURDURALIM!Elbette yayın ve ifade özgürlüğünden yanayız ve Youtube ya da her hangi bir sitenin bizimle iletişiminin kesilmesini istemiyoruz. Fakat bu demek değildir ki kutsallarımıza yönelik her türlü hakaretin serbest kalması ve biz buna sessiz kalalım!
Muhtemelen bu hakaretlerden Youtube sitesinin yetkilileri haberdar değil. Ancak gerekli tepkimizi ortaya koyarsak ilgililer de gerekli önlemleri alacaklardır. Bu nedenle aşağıdaki metni Youtube.Com sitesine gönderirseniz, Yotutube.Com sitesinin yetklililerini harekete geçecektir.
Videonun kendisini içerdiği görüntüler nedeniyle yayınlamıyoruz. Ne olduğunu görmek isteyenler varsa bu linki tıklayabilirler: ……(sair yerlerde var hayalinize zarar vermemesi için yayınlamıyoruz..)
Tepkinizi dile getirmek için, http://www.youtube.com/contact adresindeki iletişim formuna, aşağıdaki protesto metnini yazıp, gönderebilirsiniz. Türkçesini de bilgilendirmek amacıyla, T.C. Dışişleri Bakanlığının webmaster@mfa.gov.tr mail adresine gönderebilirsiniz.
Youtube.Com’a göndermek için: ( http://www.youtube.com/contact )“In Youtube.com, a video was aired under the name of “Mohammed Cartoons and Muslim Islamic Outrage” on the address regarded http://youtube.com:80/watch?v=bd2VEBE-qX8.
The context of this video is humiliating and violating Prophet Muhammad and Islamic values. Concerning with this video Youtube.com is humiliating all the Muslims around the world that are exceeding 2 billion.
Regarding of this reason, I’d like to say management of Youtube.com that the video should be deleted. Because this video humiliating and Prophet Mohammad and Muslims explicitly. And I hope Youtube.com will show more respect all the thoughts and beliefs in the future.”
Dışişleri Bakanlığı’na göndermek için: ( webmaster@mfa.gov.tr )“Youtube.Com video sitesinde ‘Mohammad Cartoons and Muslim Islamic Outrage’ başlığı altında, http://youtube.com:80/watch?v=bd2VEBE-qX8 adresinde yayınlanan video, içeriği itibariyle Hz. Muhammed ve İslam dünyasına yönelik, iğrenç, aşağılayıcı hakaretler içeriyor. Bu video ve bu video ile Youtube sitesi, nüfusu 2 milyarı aşan Müslümanları aşağılıyor. Bu nedenle bu videonun Youtube.Com sitesinden derhal kaldırılmasını istiyorum.
Youtube sitesinin benzer olaylarda gösterdiği duyarlılığı tüm inançlarda aynı şekilde göstermesini istiyor ve bu videoyu protesto ediyorum.”
19 Mart 2007: 12:59 #705529Anonim
Allah razı olsun kardeşim elimizden gelen hassasiyeti göstereceğiz..
19 Mart 2007: 15:30 #705530Anonim
Allah razı olsun
19 Mart 2007: 18:57 #705533Anonim
Bazı arkadaslar sanırım nasıl göndereceğini bilmiyorlar acıklıyayım :
Youtubeye göndermek için
su adres tıklayınız : http://www.youtube.com/contactsonra karsınıza gelecek olan iletişim forumunda
Your Mail yerine mail adresinizi
bir altındaki
Subject yerine ise
API/QUETIONS
seceneğini secip hemen altına ise su linki yazınız
http://youtube.com:80/watch?v=bd2VEBE-qX8
Daha sonra Mesage yerine ise şu mesajı yazınız :
“In Youtube.com, a video was aired under the name of “Mohammed Cartoons and Muslim Islamic Outrage” on the address regarded http://youtube.com:80/watch?v=bd2VEBE-qX8.
The context of this video is humiliating and violating Prophet Muhammad and Islamic values. Concerning with this video Youtube.com is humiliating all the Muslims around the world that are exceeding 2 billion.
Regarding of this reason, I’d like to say management of Youtube.com that the video should be deleted. Because this video humiliating and Prophet Mohammad and Muslims explicitly. And I hope Youtube.com will show more respect all the thoughts and beliefs in the future.”
ve Send mEssage yi tıklayınız mailiniz gönderilmiş olacakdır ..
27 Mart 2007: 15:17 #705665Anonim
Allah razı olsun abi ben yapamamıştım açıklama çok ıyı oldu
27 Mart 2007: 16:26 #705679Anonim
KaLeM wrote:Allah razı olsun abi ben yapamamıştım açıklama çok ıyı olduecmain
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.