• Bu konu 1 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #638867
    Anonim

      CHP’li Önder Sav’dan Peygamberimize alaycı üslup!ondersav.jpgGörüntüler: Samanyoluhaber.comCHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak’ın Peygamberimize yönelik yaptığı saygısızlıktan sonra CHP Genel Sekreteri Sav da peygamberimize alaycı üslupla saygısızlıkta bulundu.

      Multimedya

      haber_video.pngÖnder Sav’dan Hz. Muhammed’e (sas) hakaret

      CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın sağ kolu olarak bilinen ve son kongre ile parti içindeki konumunu daha da güçlendiren CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın Hac ve Peygamber Efendimiz (S.A.V) ile ilgili sözleri şaşkınlığa neden oldu.
      Bir program için Ankara’nın Elmadağ ilçesine giden Önder Sav, İlçe belediye başkanını ziyaretinde yanlarına gelen CHP’li bir vatandaş Mustafa Ünal’ın hacca gitme arzusu ile de dalga geçti.
      Yanına yaklaşarak, Hacca niyetlendiğini söyleyen Mustafa Ünal’a çok alaycı bir üslupla ‘boşver Araplara para kaptırma’ diyen Sav, bu üslubunu daha da saygısız boyuta taşıyor. >>İŞTE ÖNDER SAV’DAN ŞOK SÖZLER<<

      Buna karşılık yaşının 80’e geldiğini, bir ayağının çukurda olduğunu onun için hacca gitme niyetinde olduğunu Sav’a anlatmaya çalışan CHP’li Mustafa Ünal, Önder Sav’dan hiç beklemediği bir cevap alıyor. Sav çok alaycı bir ifade ile “Bakarsın Muhammed seni bırakmaz. Sen yine şey yapma” sözleriyle Ünal’ın niyetiyle dalga geçti. Sav’ın sözleri karşısında şaşkına dönen CHP’li Mustafa Ünal, alaycı üsluba dayanamayarak oradan ayrıldı.

    1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
    • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.