• Bu konu 1 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #644685
    Anonim

      Acaba merak ettiniz mi hiç üstad neden yasin suresinin tefsirini bir öğrencisine bırakmıiş?

      Benim kendimce bir çıkarımım şudur katılıp akatılmamak size kalmış.Binler vechinden bir vechi de şudur :(el ilmu indellah)

      Allah kusurumuzu affetsin ………………….

      ya S i N : Ya Said nursi yani sinin başlangıcı s ve sonu n harfidir.sonra kuran hakimdir : yani senin zamanın da kuran hükmedecek:ve üstad her yerde risalei nur ismi hakim ve rahime mazhardır diyor.
      sen resullerdensin:???????? Kuran-ı kerim’de başka yerde de
      bu ayet geçiyor
      o zaman bu resul (gönderilen demek nebi diye yanlış anlaşılmasın ) başka biridir de????…..Doğru yol üzerindesin deniliyor.(ala siratil müstakim) sıratıl müstakim i üstadtan daha doğru yaşayan ve açıklayan ve onun öğrencileri gibi bu zamanda bu yol üzerinde olan var mı???????

      tenzilül azizir rahim:::::::::::::::::izzet ve rahmet isimlerinin mazharı olarak geleceksin.Birinci ve ikinci Saide bakıyor eski Said izzetli ve yeni Said rahim biriydi…..

      önlerine ve arkalarına sed yaptık……………NUR öğrencilerinin korunması
      veeeeeeeeeee isteyen kardeşlerle paylaşabilirim şimdilik kısa yazdım duaları ve yorumları esirgemeyin……Bir de YASİN suresi 83 ayettir ????? üstadın ömrü de 83 değil miydi??????

    1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
    • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.