2 resim arasinda ki 4 fark bul :)
E Elif_Gibi Well-known member 25 Kas 2009 #2 fark yok aynısının tıpkısı bence ama sanki tevhid.gen yazıları birbirinden farklı gibi yoksa psikolojik mi
fark yok aynısının tıpkısı bence ama sanki tevhid.gen yazıları birbirinden farklı gibi yoksa psikolojik mi
T tafly38 Active member 25 Kas 2009 #3 Elif_Gibi' Alıntı: fark yok aynısının tıpkısı bence ama sanki tevhid.gen yazıları birbirinden farklı gibi yoksa psikolojik mi Genişletmek için tıkla ... FARK VAR :005: yav 4 fark var ama tevhid.gen yazilarin da deyil resim de var iyi bakinca hepsi ni bulabiliyosunuz kolay gelsin
Elif_Gibi' Alıntı: fark yok aynısının tıpkısı bence ama sanki tevhid.gen yazıları birbirinden farklı gibi yoksa psikolojik mi Genişletmek için tıkla ... FARK VAR :005: yav 4 fark var ama tevhid.gen yazilarin da deyil resim de var iyi bakinca hepsi ni bulabiliyosunuz kolay gelsin
müdavim Üye Sorumlusu 25 Kas 2009 #8 lütfen söyleyin. bulamıyorum diyordum ki, galiba buldum. tavandan sarkan teli biri
T tafly38 Active member 25 Kas 2009 #9 AİŞE' Alıntı: lütfen söyleyin. bulamıyorum. Genişletmek için tıkla ... lambaya tutan seye bak arkides
AİŞE' Alıntı: lütfen söyleyin. bulamıyorum. Genişletmek için tıkla ... lambaya tutan seye bak arkides