20 Günlük Risale Okuma Kampına Katılmak İster misiniz?

akna

Talebe
kalan bölümler:

-MEKTUBAT-
1. Mektup…21.Mektup’a kadar= (276 sayfa).........

-ŞUALAR-
5.Şua…Fihrist'e kadar= (178 sayfa)..............

-EMİRDAĞ LAHİKASI-
Emirdağ Lahikası 2= (255 sayfa).................

-İMAN VE KÜFÜR MUVAZENELERİ-= (207 sayfa)...............

_vatan_

Well-known member
Selamun Aleykum Sayın Abilerim Banada Şu Güzel Çorbadan Bi Kepçecik Münasip Yerinden Korsanız Bizde Okuruz Aman Yeriz İnş.Münasip Bi Bölüm Söyleyin İnş Bende Okumak İsterim.

Ve Buarada Sorun Benim Bilgisayarlardamı Bilmem Ne Şirkette Nede Evde Diğer Bilgisayarlarda Risale Oku Kısmını Açamıyorum.Önceden Açılıyodu Ne Oldu.?

Not:Bana Verdiğiniz Bölümün Linkini Gönderirseniz Ben Bilgisayardan Okurum İnş Şimdi Bende Külliyat Yok Tümüyle Ondan.Biraz Kolaya Kaçıyo Gibi Ama Artık Hakkınızı Helal Edin

Saygılarımla
Kardeşiniz_vatan_

_vatan_

Well-known member
NuruAhsen Abicim Açıldı Ama Allahtan Yemek Molası Vermişim Yahu 20 Dakikayı Geçti Açılması.Yoksa Gene Açılmıyo Diye Kapatıcaktım Bunun Sebebi Benim Bilgisayar mıdır Acaba Yada Net Mi Yavaş Bizim Aceb.

Neyse Artık Linke Göre Bizede Bi Bölüm Yada Bölümler Verin Bizde Katılalım Kampa Olurmu.Ya Siz Verin Dememin Sebebi Ortalık Baya KArışmış Gidipte Alınan Bi Yeri Almıyım.Şöyle Müsait Alınmamış Bölüm Linkiyle Beraber Baya Evla Olur

Saygılarımla

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
NuruAhsen Abicim Açıldı Ama Allahtan Yemek Molası Vermişim Yahu 20 Dakikayı Geçti Açılması.Yoksa Gene Açılmıyo Diye Kapatıcaktım Bunun Sebebi Benim Bilgisayar mıdır Acaba Yada Net Mi Yavaş Bizim Aceb.

Neyse Artık Linke Göre Bizede Bi Bölüm Yada Bölümler Verin Bizde Katılalım Kampa Olurmu.Ya Siz Verin Dememin Sebebi Ortalık Baya KArışmış Gidipte Alınan Bi Yeri Almıyım.Şöyle Müsait Alınmamış Bölüm Linkiyle Beraber Baya Evla Olur

Saygılarımla

Hmm acildi diyorsunuz bu demek oluyorki sorun, bana gore net baglantisindan kaynaklaniyor

sizde insAllah bu bolumu okuyun,bu linki tiklayarakda okuyabilirsiniz
Risale-i Nur Klliyat Arama Motoru
-ŞUALAR-
5.Şua…Fihrist'e kadar= (178 sayfa)..............

Müekked

Well-known member
bende okumak isterim ama işten güçten ve de tembellikten hiç fırsat bulamıyorum ki... nasıl olacak ki neyi okusam ki. yardımcı olursanız sanki biraz okuyabilirim mi ki :)

akna kardeşim aleyküm selam.

profil mesajı yazamadığım için burdan selamınızı alıyorum. afv buyurun.

Ukbaa

Talebe
bende o zaman 20 günde sözleri işyerinde bitirmeye çalışayım. inşallah :) "ed dellu alel hayri kefailihi". hayra vesile olan onu işlemiş gibidir. hadis-i şerif.

Kardeş Sözler'in 3. bölümü harp tarafından alınmış. Diğer bölümlere isminizi ekleyelim mi ?
Eğer fazla geleceğini düşünüyorsanız tek bölüm de alabilirsiniz :) Allah işlerinizi denk getirsin inş.
-SÖZLER-
1.Söz…19.Söz’e kadar= (255 sayfa)

19.Söz…26.Söz’e kadar= (247 sayfa)
26.Söz…Lemeat’a kadar= (330 sayfa)..........................................harp