20 Yıl aynı yerde ibadet edilirse ne olur.

ARİF

Well-known member
akılsız deyip geçivermek bizlere basit gelebilir çünkü bizler doğuştan bu dine sahip olarak yani biz hazıra konduk ama onlara rica ederim ...iyi düşünüp neticede bu adamda yapmış olduğu hareketle ALLAH'IN rızasını arıyor ozaman bizler elimizi çabuk tutmalı ve daha çabuk ulaşmalıyız...hatta onlara ulaşma adına önünmüze dost hikayelerini çıkartanlarıda geçerek....

Tövbekar1

Well-known member
akılsız deyip geçivermek bizlere basit gelebilir çünkü bizler doğuştan bu dine sahip olarak yani biz hazıra konduk ama onlara rica ederim ...iyi düşünüp neticede bu adamda yapmış olduğu hareketle ALLAH'IN rızasını arıyor ozaman bizler elimizi çabuk tutmalı ve daha çabuk ulaşmalıyız...hatta onlara ulaşma adına önünmüze dost hikayelerini çıkartanlarıda geçerek....
evet aynen öyle diyorum... akılsız tabiikide... resimlerin renkli oluşuna vede 5. resimdeki elektrek direğine bakılırsa yakın zamanda geçirilmiş bir 20 yıldan bahsediyoruz... iletişim çağının ortasında, kararlılığıyla bilinen bu efendinin islamdan bihaber olduğunu düşünemiyorum... hem islamı biliceksin hemde Allah rızasını mantıksız bi şekilde arayacaksın... örneklendirerek bu konuyu uzatmak istemiyorum... gerek görürseniz bahsettiğim konudaki örnekleri siz benden daha iyi bilirsiniz arif bey...
(ayrıca elimizi çabuk tutma ve daha çok daha uzak lara ulaşma konusunda sonuna kadar varım Allahın izniyle...)

GÖNÜLSIZIM

Well-known member
kimsenin ne düşündüğünü,içinden geçenleri bilemeyz ama bana da pek mantıklı gelmedi bu Allah rızası için olan bişeyde insanlara gösteriş amaçlı şeyler karışırsa pek halis olmaz diye düşünüyorum fakat azmine hayran kaldım...

ARİF

Well-known member
burada zaten uzatılacak bir hadise olmadığı gibi; bizim ifade etmeye çalıştığımız nokta biz bu dinin her öğretisini en az bu adam kadar bu adamın kendi inandığı batıl bir yol için sarf ettiği enerji kadar harcamak gerekliliğimiz....biz yapmayacağız ne yaparsak bir kulbunu bulup kendimizi aklamaya çalışacağız arkasından bence örneği müthiş şu adam kadar olamayacağız yazık bize...ve arkasındanda bu adama tebliğ adına bize düşen vazifeyi yapmamışken diyeceğizki adam aptal....adam aptallda sen nesin kardeşim senin emri bil maruf nehyi anil münker gibi bir büyük vazifen ve sana peşinen verilmiş bir dinin şükrünü cinsiyle iade vazifen dururken bunda bir eksiklik var olduğu için böylesi insanlar islam güzelliğine vakıf olamamışsa diye hiç düşünmezmi insan demekki ben bana düşen vazifeyi daha iyi yapmalıyım diyecekken niye başkası aptal oluyor....

ben başkalarının değil kendi aptallığımın peşindeyim....

nimet06

Well-known member
bizim ifade etmeye çalıştığımız nokta biz bu dinin her öğretisini en az bu adam kadar bu adamın kendi inandığı batıl bir yol için sarf ettiği enerji kadar harcamak gerekliliğimiz....biz yapmayacağız ne yaparsak bir kulbunu bulup kendimizi aklamaya çalışacağız arkasından bence örneği müthiş şu adam kadar olamayacağız yazık bize...ve arkasındanda bu adama tebliğ adına bize düşen vazifeyi yapmamışken diyeceğizki adam aptal....adam aptallda sen nesin kardeşim senin emri bil maruf nehyi anil münker gibi bir büyük vazifen ve sana peşinen verilmiş bir dinin şükrünü cinsiyle iade vazifen dururken bunda bir eksiklik var olduğu için böylesi insanlar islam güzelliğine vakıf olamamışsa diye hiç düşünmezmi insan demekki ben bana düşen vazifeyi daha iyi yapmalıyım diyecekken niye başkası aptal oluyor....

ben başkalarının değil kendi aptallığımın peşindeyim....

aynen kelimesi kelimesine katılıyorum.çok doğru bir yaklaşım Arif kardeşim.
SELAM VE DUA İLE...