Normal çizelgemizi takib edelim bizi de kaydedin inşallah.
bende varımmm kaçarmı bu kervan![]()
bende katılmak isterim inşallah,benimki yarışma vari olmayacak sanırım,kelime anlamlarını pek bilmediğim için, anlaya anlaya okumaya çalışacağım![]()
bende katılmak isterim inşallah,benimki yarışma vari olmayacak sanırım,kelime anlamlarını pek bilmediğim için, anlaya anlaya okumaya çalışacağım![]()
bende katılmayı çok isterdim ama şuan elimde 3 tane okuma listem var hepsini bi arada okuyorum yani okumalarım yoğun verilen tarihlerde bitirmem gerek o yüzden üzgünüm katılamayacam =(
ilk okumanızsa eğer kelime anlamlarını anlamak için erken bence önce kendinizi hızlı okumaya alıştırın en az 1 kere risale hatmi yapın 2. kez okumanızda da kelime anlamlarını anlamaya çalışın.... böylelikle vakit kaybetmemiş olursunuz=)
kardesim buraya katilmaniz okumalarinizi etkilemezki ne güzel okuyorsunuz kampmizin baslangic tarihinden bitis tarihine kadar olan okudugunuz bölümleri buraya bildirsiniz bir tasla bilmem kac kus vurursunuzhemde böyle üzgün olmazsiniz ner dersiniz ?
evet ilk defa okuyacağım,teşekkürlerevde ne var ne yok diye araken 23. söz kitabını buldum ondan başlasam olurmu?
![]()
evet yaa olabilir hiç düşünmemiştim öyle.. allah razı olsun iyi fikir.. =) hadi o zaman ismimi eklemeyi unutma...
Birincilik koltuğunu bize ayırır mısınız rica etsem ?
Kampta olduğum için sadece verilen tarihten itibaren olanı buraya eklerim.Malum zaten birinci olacağım için double birinciliğe gerek yok :dft003:
o kadar emin olmayın isterseniz=)
Gayretliyim diyelim o halde :047:
bak bu oldu işte=) Allah nasip kısmet ederse kazanırsınız inş=)
Birincilik koltuğunu bize ayırır mısınız rica etsem ?
Kampta olduğum için sadece verilen tarihten itibaren olanı buraya eklerim.Malum zaten birinci olacağım için double birinciliğe gerek yok :dft003:
Selamün Aleyküm..
Masallah gayretli ve iddali kardeslerimi görünce bende ask,a geldim kaydedelim bu garibide okumaya vakit bulamasamda safimiz belli olsun okuyan kardeslerin ve Risale-i Nurun feyzinden ve bereketinden istifade edenlerden olurum insallah.. Okuma kampimiz hayirlara vesile olsun ..