23 yaşında kanser hastası bir kardeşimze 500 yasin okuyoruz

500 yasin okuyucu listesi:
1- AİŞE :1
2- mihrimah :1
3- bikes :1
4- topraktoprak :1
5- Garip :1
6- Bardak :1
7- suyosunu :1
8- HAFIZ :1
9- Ali said :1
10 Gulsah_oztuna:1
11 Fatmatoy :3
12 NURSİMA :1
13 zaman :1
NOT:kişi başına sadece 1 tane yasin olarak kayd edildi.eğer başka okuyucu bulursanız ekleyeceğin inşallah.

500 yasin okuyucu listesi:
14 maidenur :5
15 ent :1
16 VUSLAT :1
NOT:kişi başına sadece 1 tane yasin olarak kayd edildi. yeni eklediğim listedir.

ANDELiB

Well-known member
1 tane de ben alayım kardeşim...seni çok iyi anlıyorum..benim de 22 yasında çok sevdiğim bir arkadaşım bu hastalıkla mücadele ediyor...Rabbim bütün hastalara Şafi ismiyle şifa nasib etsin...amin....

cade

Member
Adı geçen hasta din kardeşime Rabbilaleminden acil şifalar ve sabırlar diler dostlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim...
tevekkeltealallah... herkes sağlık ve sihhatı için HAMD etsin elhamdulillah.. hastalara şifa , dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda dilerim.

14 maidenur :5
15 ent :1
16 VUSLAT :1
NOT:SON EKLENEN KARDEŞLERİMİZ
17 Elif_gibi :1
18 ANDELİB :1
19 Seyyah :1

1 tane de ben alayım kardeşim...seni çok iyi anlıyorum..benim de 22 yasında çok sevdiğim bir arkadaşım bu hastalıkla mücadele ediyor...Rabbim bütün hastalara Şafi ismiyle şifa nasib etsin...amin....

amin aziz kardeşim.aslında hastalık hikmet cihetinde bakılınca güzeldir.bizim arzumuz bu güzelliğ görecek gözlerimizin olması için sizlerden duadır.

DUYURU: aziz kardeşlerim sizlerin gayretleri ve dualarıyla hastamızın sağlığında çok olumlu gelişmeler oldu.sizlere selam ve dua ediyor.bu arada 500 Yasin programı toplandı ve şimdi sayıda serbest 500 Yasin okumaları başladı tüm aziz kardeşlerime duyrulur

:) aziz kardeşlerim ilgi ve gayretinizden dolayı çok tşk ederim.ALLAHU teala sizden ebeden razı olsun.birinci YASİN okumaları bitmiş hedefe ulaşılmıştır.şimdi okuyacaklarınızda istediğiniz kadar okuyabilrsiniz.hastamızın ismi ''Güler'' tahlil sonuçları çok iyiye gidiyor hastamız sizlerin ilginizden çok memnun ve size dua ediyor.binler selam ve dua ile...

FaKiR

Meþveret Bþk.
:) aziz kardeşlerim ilgi ve gayretinizden dolayı çok tşk ederim.ALLAHU teala sizden ebeden razı olsun.birinci YASİN okumaları bitmiş hedefe ulaşılmıştır.şimdi okuyacaklarınızda istediğiniz kadar okuyabilrsiniz.hastamızın ismi ''Güler'' tahlil sonuçları çok iyiye gidiyor hastamız sizlerin ilginizden çok memnun ve size dua ediyor.binler selam ve dua ile...

haberdar ettiginiz icin cok tesekkur ederiz, kardesimizin durumunun iyiye gitmesine cok sevindim.
listede adimi goremedim:022: bi tanede ben okurum insallah...:)