Allah Bagışlasın Afetsin s s d
nurhadimi üye Sorumlusu 17 Ağu 2008 #43 hemşire kız canayakındı... nereden çıktıysa ALLAH ALLAH neyse fny
M mihrimah Talebe 17 Ağu 2008 #44 nurhadimi' Alıntı: hemşire kız canayakındı. fny Genişletmek için tıkla ... Farketmed(iy)sen Niye Yaşıyorsun? (iy)=cc n, n, n
nurhadimi' Alıntı: hemşire kız canayakındı. fny Genişletmek için tıkla ... Farketmed(iy)sen Niye Yaşıyorsun? (iy)=cc n, n, n
nurhadimi üye Sorumlusu 17 Ağu 2008 #45 mihrimah' Alıntı: Farketmed(iy)sen Niye Yaşıyorsun? (iy)=cc n, n, n Genişletmek için tıkla ... wwaaaaaawwwwww sulatnım mübarek maşaallah barekallah nalan nerede nasıl neden hepsi n idi tyh
mihrimah' Alıntı: Farketmed(iy)sen Niye Yaşıyorsun? (iy)=cc n, n, n Genişletmek için tıkla ... wwaaaaaawwwwww sulatnım mübarek maşaallah barekallah nalan nerede nasıl neden hepsi n idi tyh
M mihrimah Talebe 17 Ağu 2008 #46 nurhadimi' Alıntı: neden hepsi n idi Genişletmek için tıkla ... kim mübarek? nurum bilmiyormusun eklediğim yazı ayna hükmünde bu "n" lerle üstadın bir sorusu varya
nurhadimi' Alıntı: neden hepsi n idi Genişletmek için tıkla ... kim mübarek? nurum bilmiyormusun eklediğim yazı ayna hükmünde bu "n" lerle üstadın bir sorusu varya
M mihrimah Talebe 24 Ağu 2008 #48 hudhud' Alıntı: tek yol heryer g h k Genişletmek için tıkla ... Gönlünü hakka kullan.... n, n, n
nurhadimi üye Sorumlusu 18 Eki 2008 #52 sabahım serabım sensin... ne olduysa şimdi pek anlam veremedim ama ktr
E ebrar172 Talebe 18 Eki 2008 #57 nurhadimi' Alıntı: bir adın kalmıştı... a,a,b Genişletmek için tıkla ... aşkı ardında bırakırken... L,Ş,M
nurhadimi' Alıntı: bir adın kalmıştı... a,a,b Genişletmek için tıkla ... aşkı ardında bırakırken... L,Ş,M
nurhadimi üye Sorumlusu 18 Eki 2008 #58 Leyla şahit Mecnun'a mecnun bihaber olmuş iyice kopuyorum s,ş,s
E ebrar172 Talebe 18 Eki 2008 #59 nurhadimi' Alıntı: Leyla şahit Mecnun'a mecnun bihaber olmuş iyice kopuyorum s,ş,s Genişletmek için tıkla ... kop be can ben tutarım ....devam.. sevda şehre saklıyken....
nurhadimi' Alıntı: Leyla şahit Mecnun'a mecnun bihaber olmuş iyice kopuyorum s,ş,s Genişletmek için tıkla ... kop be can ben tutarım ....devam.. sevda şehre saklıyken....