3 KEZ ÖLENİN BAĞRINDAN CANLI YEŞERİR Mİ?

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
T

Tarihci19

Misafir
ebrar172 ' Alıntı:
türkçe mealinide yapmışsınız maaşallah..bunuda anlamassam artık durumum vahim demektir zaten.. :'(

yahu neden anlamayasın kendine haksızlık etme :) dur sana bi teşekkür edeyim moralin yerine gelsin ;D

T

Tarihci19

Misafir
ebrar172 ' Alıntı:
iyide bende teşekkür butonu yokki..varda benim haberimmi yok.

sende olmasına gerek yok yani zaten ben sana teşekkür ettim :) ama sen dersen bende mukabele edeceğim o ayrı.. bazı kullanıcılarda çıkmıyormuş nedense bilmemiyorum.. nur efşan temasını kullanın inşallah onda büyük baya görürsünüz

ebrar172

Talebe
bişey diyecem korkuyorum .lemaların ismini söylemek yasakmı öyle bişeyler yazmışsınız geçen bende biliyorum adını server sağolsun lampy durmadan söylerdi kulakları çınlasın..inş lemalar okumaz bu yazıyı.. :D

T

Tarihci19

Misafir
ebrar172 ' Alıntı:
bişey diyecem korkuyorum .lemaların ismini söylemek yasakmı öyle bişeyler yazmışsınız geçen bende biliyorum adını server sağolsun lampy durmadan söylerdi kulakları çınlasın..inş lemalar okumaz bu yazıyı.. :D

valla sölenmesini istemiyor .. yani hepimiz gibi nasılki bizler isimlerimizi kullanmıyorsak oda öyle..

ebrar172

Talebe
kendi profil bilgilerimden rep degiştirenlere bakıyordum özge bana ceza vermiş niye olduğu yazmıyor ama.._________________________________________________üzüldüm ama neyse..ne yapmışım acaba.

T

Tarihci19

Misafir
rep kayıtları başlığındamı yazıyor sana ceza verdiği ? yoksa en çok ceza veren uye diyemi yazıyor

molla_zehra

Well-known member
NE BEN Mİ CEZA VERMİŞİM WALLAH ÖYLE BİR ŞEY YOK BEN VERMEDİİM ???_________________________________________________WALLAH HAKKINI HELAL ET EBRAR BEN TEŞEKKÜR YERİNE TEŞEKKİ'YE GİRMİŞİM VE HİÇ ÜSTE BAKMAMIŞIM :(
ÖZÜR DİLERİM HAYDİ BUNU DA MİYOPLUĞUMA VERİN ;D

T

Tarihci19

Misafir
dicle ' Alıntı:
yok yok burda DİCLE fırata kaçmadı fırat yok tarihci :D

:) iyi iyi dicle burda olsun, dicle eskilerden ;) eskileri burda görmek güzel.. ama dicle de akar akar bir gün ulaşır fırata,, ya fırata ya denize :)