3 üye 3 yorum :)

Hersiniyen

Well-known member
gulsah oztuna:sık geliyor ama tanımıyorum

Karaelmas zamanlarından beri yorumlarını hayranlıkla takip ettiğim Hüseyni abim; İnşaallah bizim için bişeyler yazabileceğiniz kadar tanıtabiliriz kendimizi...:009:

Ebrar Ablam = Söz verdi bana Karadenizi gezdircek:gül:
Tarihçi = sağlam yorumcu

Hersiniyen = çok az rastladım

Vuslat-Fezapilotu-Abdullah Uluğ

Bu cevap üzerine site üzerindeki yoğun :013: çalışmalarımdan dolayı bir müeyyide olur herhalde.

VUSLAT

Well-known member
Vuslat

o biiiiiiiirrrrrrr..!!! yardımseverer....!!!

o biiiiiiiiirrrrrrr...!!! duygu insanı...!!!

o biiiiiiiiiiiiiiirrrrrr..!!! vatansever.....!!!

o biiiiir........!!!!!!!! can.....!!!!!

o biiiiiiiiirrrrrrrr......!!!!!!!! KARDEŞ...!!!!!....hemde en esaslılarından
smiley.gif

allah(c.c.) razı olsun can kardeşim:043:
aynaya bakarak yazmışsın:043:

bu ifadeler seni tarif eder:043:
yüreğin hep bizimle beraber:043:
adı bardak kendisi epey yol kateder:043:

VUSLAT

Well-known member
nurhadimi
nimet
garip

nurhadimi: bu sıralar kendisini pek göremiyoruz ama geldiğinde de
yokluğunu telafi eden nurların hadimi kardeşimiz...:gül:

nimet: allah'ın bir nimeti bize, duygu yüklü, tevazü sahibi kibar ve zarif kişliğe sahip bir can kardeşimiz..:gül:

garip: forumun gariplerinden, öyleki hep vedalaşarak gider ama yine bize dayanamaz ve hemen döner, süprizlerle dolu bir kardeş..:gül:

evet gelelim diğer üç isime yazması benden yorumlar sizden...

topraktoprak...
bamteli...
nurunalanur...

Garib

Talebe
garip: forumun gariplerinden, öyleki hep vedalaşarak gider ama yine bize dayanamaz ve hemen döner, süprizlerle dolu bir kardeş..:gül:

.
hmm demek ole he iiya bi gun gidersem yada olursem gelcek die beklein :009:
hazırda bi siir vardı onu armaan ediivereim bari :p
Sen hiç düşünme canım,üzülme!
öyle usulca değil,aniden gideceğim hayatınızdan
yaralansamda,acısamda,kanasamda
dönüp arkana baktığınızda,yokum,
gitmişim çok uzaklara...
ama sevgim dağ gibi yücelecek ufukalarında
taze bir fidan gibi büyüyüp köklenecek sevgim
sevgim hep,hayat verecek su gibi damarlarına
ve sevgimin şarkısını mırıldanacak dudaklarınız,,,
işte öyle bir şey
ama hüzün değil,sonsuz bir umut doğacak
sonsuzluğa değin içine
sen hiç düşünme canım,üzülme!
öyle usulca değil aniden çekip gideceğim hayatından
nasıl var olduysam yanınızda
öyle yok olacağım yokluğumda
bir tek şiirlerim
birde adım kalacak dudaklarınızda ...

Alıntı :009:

Garib

Talebe
bilmiyorum nedendir ama tevhid.gen.tr nın eski tadı yok eski ciddiyet yok
kimse yanlş anlamasın benım fıkrım sadece kardesler... dua ile
cok yalnıs anladık bu sitede komik yazı resim koyanlardan biriim ben mutlu olunca hrkez olsun istediim icin,
burası bizim ikinci evimiz baska yere gtmioz npalım hic eylenmeyelimmi bikere ben bisi koyunca kac kez bakarım Allahın izniyle ne gercek aileme ne burdaki aileme zarar vermem. hele gulseni mehdi husrev ustadıma biraz zarar verirsem ahanda bunların talebesi bunlarmı dedirtecekcem Allah canımı alsın
burada kac tane admin onlar kimseye izin vermez merak etme sen ,bi arat bakalim kac tne konu kymusuz bunların icinde kacı ne ole ciddiyetsiz felan aip sana abi vlla hic bi yerde rahat etmiom burası kadar her bkmdan yani eyer ben zarar veriosam ole uzaktan bakarım nolcak ama suclarkene dikkat et abi tmmı,sende cok komik seyler yapıodun,gece acıkıp konu yapan benmiim sussam ii olcak nesse Allaha emanet ol abi hadi ciddi paylasımlarını merakla bekliom :dft001::002:

Huseyni

Müdavim
cok yalnıs anladık bu sitede komik yazı resim koyanlardan biriim ben mutlu olunca hrkez olsun istediim icin,
burası bizim ikinci evimiz baska yere gtmioz npalım hic eylenmeyelimmi bikere ben bisi koyunca kac kez bakarım Allahın izniyle ne gercek aileme ne burdaki aileme zarar vermem. hele gulseni mehdi husrev ustadıma biraz zarar verirsem ahanda bunların talebesi bunlarmı dedirtecekcem Allah canımı alsın
burada kac tane admin onlar kimseye izin vermez merak etme sen ,bi arat bakalim kac tne konu kymusuz bunların icinde kacı ne ole ciddiyetsiz felan aip sana abi vlla hic bi yerde rahat etmiom burası kadar her bkmdan yani eyer ben zarar veriosam ole uzaktan bakarım nolcak ama suclarkene dikkat et abi tmmı,sende cok komik seyler yapıodun,gece acıkıp konu yapan benmiim sussam ii olcak nesse Allaha emanet ol abi hadi ciddi paylasımlarını merakla bekliom :dft001::002:

Garib bu ne kızgınlık, bi dövmediğin kalmış adamı :D Bırak biraz da eleştiri alalım, hep leylim ley olacak değil ya :)

bardak

Well-known member

Medreseli mübareğimi çok severim...Çok ayrı güzel bir yüreğe sahiptir...

Amaaa ammaaaa...

Kaç gündür aklımda yaptığı o yorum var...Sitenin ciddiyetini bozanlardan biriside benim diyorum...

Garip kardeşime kesinlikle katılıyorum yüreğimdekileri birazda olsa lanse etti diyorum...

Yine ama amaa ama...

Bir eleştiri varsa bir hatam muhakkak vardır...Yemin ediyorum o yoruma çok üzüldüm....Niyetimin halis olduğuna eminim ama hayır işliyeyim derken şer yapıyorsam da burda bulunmamın bir sebebi yoktur...

Bu yorumu vicdanım,beynim ve nefsim arasında biraz daha yoklamam gerek...Gerekiyorsa çekip gitmek değil de sadece izleyici olmayı seçeriz...

Yeter ki burda emeği geçen,ve niyetlerini bildiğimiz mübarek kardeşlerimize zarar gelmesin...

Ben hepinizden razıyım en önemlisi O da hepimizden razı olsun ne denir ki...

FaKiR

Meþveret Bþk.

Medreseli mübareğimi çok severim...Çok ayrı güzel bir yüreğe sahiptir...

Amaaa ammaaaa...

Kaç gündür aklımda yaptığı o yorum var...Sitenin ciddiyetini bozanlardan biriside benim diyorum...

Garip kardeşime kesinlikle katılıyorum yüreğimdekileri birazda olsa lanse etti diyorum...

Yine ama amaa ama...

Bir eleştiri varsa bir hatam muhakkak vardır...Yemin ediyorum o yoruma çok üzüldüm....Niyetimin halis olduğuna eminim ama hayır işliyeyim derken şer yapıyorsam da burda bulunmamın bir sebebi yoktur...

Bu yorumu vicdanım,beynim ve nefsim arasında biraz daha yoklamam gerek...Gerekiyorsa çekip gitmek değil de sadece izleyici olmayı seçeriz...

Yeter ki burda emeği geçen,ve niyetlerini bildiğimiz mübarek kardeşlerimize zarar gelmesin...

Ben hepinizden razıyım en önemlisi O da hepimizden razı olsun ne denir ki...

Forum ahalisi bugun hassas gununde galiba,

yahu mubarekler neden hemen uzerinize alinmissiniz,uzulmussunuz, isminizi zikr eden olmamis, ikinizinde yazdiklarinin altina imzami atarim.

Gayri ciddi, ihlasimizi zedeleyecek konular yer alsaydi sayet ,yonetici kardesler hemen mudahele etmezlermiydi? Onlarada gerek kalmadan, sizler bu forumu sahiplenmis kisilersiniz, ilk basta kendiniz bu duruma musade etmezdiniz...

Medreseli kardesin sozlerini , halis nur talebesi olma yolunda , tetikleyici bi elestiri olarak alalim derim...

Selam ve dua ile...

VUSLAT

Well-known member
bir önceki sayfada kalmış
arada kaynamasın diye tekrarlıyorum..
hadi yorum yapın bakın arkadaşlar sabırsızlanıyor...

topraktoprak...
bamteli...

nurunalanur...

Elif_Gibi

Well-known member
topraktoprak... konuları çok güzel takip etmiyor değilim :)
bamteli...nicki bana güzel şeyler anımsatıyor
nurunalanur...
onu anlatmaya ne hacet :) HAH diyorum başka bişey demiyorum :) ismiyle ve nickiyle müsemma nurludur benim kardeşim.....

hüseyni
fezapilotu
arif

bardak

Well-known member
topraktoprak... konuları çok güzel takip etmiyor değilim :)
bamteli...nicki bana güzel şeyler anımsatıyor
nurunalanur... onu anlatmaya ne hacet :) HAH diyorum başka bişey demiyorum :) ismiyle ve nickiyle müsemma nurludur benim kardeşim.....

hüseyni
fezapilotu
arif

Bu üçlünün mübarekliği,hizmet aşkı benim gözüm de okadar farlı ki yorum yapacak kapasitem yok...