Tabi bu "sevgiliye" sevgi (s.a.v.) Maşl. Hulusi abi..
Z zeyhak_ Well-known member 11 Ağu 2009 #23 GuL-i YaReN' Alıntı: Sssss.....................; Genişletmek için tıkla ... Sade Sana sığındım, sermayem samimiyet.inşallah hulusi' Alıntı: Bilmem sevgili usanmak senden... y a m k Genişletmek için tıkla ...
GuL-i YaReN' Alıntı: Sssss.....................; Genişletmek için tıkla ... Sade Sana sığındım, sermayem samimiyet.inşallah hulusi' Alıntı: Bilmem sevgili usanmak senden... y a m k Genişletmek için tıkla ...
A alem--inur Active member 12 Ağu 2009 #28 ukbaa' Alıntı: senle marul ekmeye razıyım.. :d :d Genişletmek için tıkla ... :005::005:
A ARZ1 Active member 13 Ağu 2009 #32 hulusi' Alıntı: Bilmem sevgili usanmak senden... y a m k Genişletmek için tıkla ... yıldızlar aya;mehtaba koşuyor...(ne salladım ama) o ö ü u:011::011:
hulusi' Alıntı: Bilmem sevgili usanmak senden... y a m k Genişletmek için tıkla ... yıldızlar aya;mehtaba koşuyor...(ne salladım ama) o ö ü u:011::011:
VUSLAT Well-known member 14 Ağu 2009 #37 ARZ' Alıntı: j ğ i v Genişletmek için tıkla ... jale ğ içinde ver t,ö,l,s
S silent witness Member 18 Ağu 2009 #40 VUSLAT' Alıntı: gülü gülüm üzülme lüleburgaz üzümü. Genişletmek için tıkla ... :005: neden üzülecekse !? başka üzüm olsaydı kötü müydü sen varsaydın rüya düşünmeyecekti. k o m a
VUSLAT' Alıntı: gülü gülüm üzülme lüleburgaz üzümü. Genişletmek için tıkla ... :005: neden üzülecekse !? başka üzüm olsaydı kötü müydü sen varsaydın rüya düşünmeyecekti. k o m a