ALLAH RAZI OLSUN NEVZATT KARDEŞİM İNŞ.DUALAR SAYESİNDE ZOR DEDİKLERİ BU AMELİYATTAN SAĞ SALİM VE İNŞ.ŞİFAYA ERMİŞ BİR ŞEKİLDE ÇIKAR ABLAM.Nevzatt ' Alıntı:özge rabbim şifa versin Şafi c.c. ismiyle tecelli etsin ben babama okuyorum ablanada okurum inş. büyük cevşan elinden hiç düşme z
ADESE KARDEŞİM BEN BÖYLE BİR BAŞLIKLA RİCADA BULUNDUM LAKİN SİZ ŞUNU OKUYUN SİZ BUNU OKUYUN DEMEYE DE UTANDIĞIMDAN GENEL BİR BAŞLIKTA SUNDUM.RAMAZANDAN DA ÖTÜRÜ HERKESİN OKUYACAĞI HATİMLERİ VS..VARDIR DİYE DÜŞÜNDÜM KİM NEYİ OKURSA İSE KABULDÜR İNŞ.KİMİ SIRF ÇEVŞEN OKUR KİMİ SIRF KURAN BÖLÜMÜNÜ KİMİ SADECE SEKENATI...adese ' Alıntı:Mesajım diğer sayfada kaldığından dikkat edilmemiş galiba.. Şu işi organize edelim.
Cevşende başlıca şu bölümler var:
*Kur'an Bölümü (Yâsin+Fetih+Rahman+Mülk+Nebe Sureleri+Sabah Ve Akşam namazlarından sonra okuduğumuz LâYestevi ile başlayan Haşir Suresinin son 5 ayeti ve Dua)
*Cevşen-ül Kebir
*Evrâd-ı Kudsiye
*Delail-in Nur
*Aradada Sekine var
*Münacat-ul Kur'an
*Tahmidiye
*Hulasat-ul Hulasa
Bu şekilde 7-8 ya da istediğiniz şekilde fazla ya da az bölümlere ayrılabilir.
ANLADIM ADESE KARDEŞİM.DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞ.ÇOKÇA OKUNUYOR ÇEVŞEN BUNLARDA BÖYLE OLSUN ALLAH RAZI OLSUN.AMİN ECMAİN..adese ' Alıntı:Siz bilirsiniz ama bu şekilde tamamlamak biraz müşkil olur. En azından nerelerin alındığı belirtilseydi iyi olurdu.. Neyse, şimdiden Allah kabul etisn.
Binler selam..
A.SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN..BU "NUR KERVANI"NA KATILIŞINIZI VE DAİM PEŞİN SIRA YÜRÜME NİYETİNİZİ ALLAH MÜBAREK ETSİN.BANA LAF DÜŞMEZ BÜYÜKLERİM VAR İKEN LAKİN ŞUNU DİYEYİM Kİ FORUMDA HER TÜRLÜ KONU MEVCUT VE HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA KONU İTİBARİ İLE GELİŞMEKTE..sana_kosarız ' Alıntı:s.a tabiki ablanız için cevşen okurum okumak güzeldir onu isteyen kalbi nurla dolan kardeşlerimse Allah ın izniyle okurum.lakin ben bu cemaate hizmet etmek sizleri tanımak bu yolda uzun yıllar yol almak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.yardım için şimdiden teşk ederim.Allah razı olsun
EST.ALLAH RAZI OLSUN.Şualar ' Alıntı:özge yeni dikkatimi cekti özür,rabbim ablana en kısa zamnda şifa versin,
bende simdilik evradı kudsiyeyi alayım sonra yine alırım inş...
Sergerdan ' Alıntı:Özge kardeşin ablası yarın ameliyat olacaktı bu gece ve sahurda inşaallah arkadaşlar bir daha dua edlim.Allah hayırlar,şifalar ihsan etsin.Herşeyi bilen O dur.
Özge kardeş bizi de haberdar et sonuç için inşaallah.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM.TABİKİ SONUÇTAN HABERDAR EDECEM LAKİN CUMA YATIŞ DEMİŞ DOKTORU ABLAMIN.KANSIZMIŞ BAYAĞI VE BU DA BEDENE ZOR OLACAĞINDAN.AMELİYAT GÜNÜNÜ PAZARTESİYE ALMIŞ DOKTOR.BİRAZ ÖNCE ÖĞRENDİM.HABERİNİZ OLMALI DİYE DÜŞÜNDÜM.HAKKINIZI HELAL EDİN..İNŞ.SAĞ SALİM ÇIKAR ABLAM AMELİYATTAN.HABER EDECEM ERTESİ GÜNÜ BİİZNİLLAH.TABİ HASTANE DE REFAKATÇİ DEĞİLSEM..saya ' Alıntı:evet yarın Rabbim hayırlı şifalar nasip etsin inş.
AMİN SAĞOLASIN CANEYillailayh ' Alıntı:özgecan çok üzüldüm..dicek bişey bulamıyorum..RABBİM iman ile huzuruna alsın onu bizide inş..rızası,cennetül firdevsi ve cemaliyle müşerref eylesin inş..ve çektiği o acıları günahlarına kefaret kılıp,dogdugu ilk günkü gibi tertemiz kılsın..