Allah yar ve yardımcısı olsun tez zamanda hayırlısıyla ŞAfii ismi tecelli eder inşaallah
nurhadimi üye Sorumlusu 6 Ağu 2010 #41 Allah yar ve yardımcısı olsun tez zamanda hayırlısıyla ŞAfii ismi tecelli eder inşaallah
A ANDELiB Well-known member 18 Ağu 2010 #42 arkadaşımın durumu biraz ağırlaştı..bugün hastaneye kaldırıldı,,ciddi bir operasyon geçirecek yakın zamanda..her zamanki gibi dualarınızı bekliyoruz inşaallah....
arkadaşımın durumu biraz ağırlaştı..bugün hastaneye kaldırıldı,,ciddi bir operasyon geçirecek yakın zamanda..her zamanki gibi dualarınızı bekliyoruz inşaallah....
T Turab3 Well-known member 18 Ağu 2010 #44 "Es'elü'llâhe'l-azîm. Rabbe'l-arşi'l-azîm en yeşfiyeke." "Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." Rabbim acil şifalar versin inşallah...
"Es'elü'llâhe'l-azîm. Rabbe'l-arşi'l-azîm en yeşfiyeke." "Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." Rabbim acil şifalar versin inşallah...
heysem Well-known member 19 Ağu 2010 #47 Rabbim yardımcısı olsun .Şafi ismi şerifi ile tecelli eder inşALLAH.
A ANDELiB Well-known member 23 Eki 2010 #49 ve candan öte dostum kardeşim dün gece Hakk'ın rahmetine kavuştu...
 Âiþe Well-known member 23 Eki 2010 #50 : ( İnna Lillâhi ve İnnâ ileyhi raciûn... Allah cc rahmet eylesin kardeşim başınız sağolsun. Rabbim yakınlarına sabır versin. Kardeşimizi de cennet ehli eylesin inşaallah.
: ( İnna Lillâhi ve İnnâ ileyhi raciûn... Allah cc rahmet eylesin kardeşim başınız sağolsun. Rabbim yakınlarına sabır versin. Kardeşimizi de cennet ehli eylesin inşaallah.
Huseyni Müdavim 24 Eki 2010 #52 ANDELiB' Alıntı: ve candan öte dostum kardeşim dün gece Hakk'ın rahmetine kavuştu... Genişletmek için tıkla ... İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah mekanını cennet eylesin, kalanlara sabır ihsan eylesin. Amin.
ANDELiB' Alıntı: ve candan öte dostum kardeşim dün gece Hakk'ın rahmetine kavuştu... Genişletmek için tıkla ... İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah mekanını cennet eylesin, kalanlara sabır ihsan eylesin. Amin.
Y YILDIZNAME Well-known member 24 Eki 2010 #53 Allah mekanını cennet eylesin, kalanlara sabır ihsan eylesin. Acıları bitti rahata ve ücret almaya gitti.
Allah mekanını cennet eylesin, kalanlara sabır ihsan eylesin. Acıları bitti rahata ve ücret almaya gitti.
TeFaNi1 Well-known member 24 Eki 2010 #55 İnnalillahi ve inna ileyhi raciun. Allah çektiklerini günahlarına keffaret eylesin .Taksiratını affetsin.Rahmetiyle muamele eylesin. Sabırlar diliyorum kardeşim.Çok üzüldüm...
İnnalillahi ve inna ileyhi raciun. Allah çektiklerini günahlarına keffaret eylesin .Taksiratını affetsin.Rahmetiyle muamele eylesin. Sabırlar diliyorum kardeşim.Çok üzüldüm...
M mübtela1 Well-known member 24 Eki 2010 #56 Allah rahmet eylesin, mekanını firdevs eylesin inşallah..
K kalpsýzýsý20 New member 4 Ara 2010 #57 Rabbim acil şifalar versin fatiha 3ihlas şifa olsun inşallah.
M Manolya_67 Member 12 Ocak 2011 #58 Rabbim çektiği sıkıntılara karşılık tüm günahlarını bağışlasın. ALLAH rahmet eylesin.