bitiren arkadaşlar zahmet olmazsa buraya yazabilirmi470+25+500+15
1010 okundu
sevgili vuslat ben tamamlandı derken alan arkadaşların aldığıyla bitirirlerse tamamlandı demek istedim..ayrıca bu sayfaya yazarsa arkadaşlar karıştırmam diye düşündüğüm için bu sayfadayım..ve ayeıcada belirttim alan arkadaşlar tamamlarsa buraya yazsınlar diye ricada bulunmuştum..birde ben formları fazla bilmiyorum..çaresiz kardeşim dün tamamlandı diye bir yazını okudum...
ve sizin için okuduğum tefriciyeyi başka yere aktardım...
ama şimdi devam ettiğini görüyorum...
bende 100 adet okudum...
toplamda 1110 etmiş oluyor...
not:görüyorum ki hep bu sayfada bekliyorsunuz...
diğer sayfaları gezerken, bu sayfaya, açtığım konular bölümünden dönebilirsiniz...ayrıca sizin bu konunuza yeni mesaj yazıldığında bügünki mesajların ilk satırında belli olur...
sevgili kardeşim üzülmedim merak etmeyin, açıklamanız içinde sağolun cidden formlara nasıl yazılır edilir bilmiyorum, ben buraya yazdım sanıyorumki herkes buraya yazacak düşündüm..Allah razı olsunsizi bilmeden üzdüysem hakkınızı helal edin...
ben sadece yeni olduğunuz için...
bilmediğinizi düşünerek açıklama yaptım...
50 adet daha okudum böylece...
toplam 50+1110=1160 oldu...
Cenab-ı Hak Şifa versin...
1160+234=1394sevgili kardeşim üzülmedim merak etmeyin, açıklamanız içinde sağolun cidden formlara nasıl yazılır edilir bilmiyorum, ben buraya yazdım sanıyorumki herkes buraya yazacak düşündüm..allah razı olsun
1160+234=1394 oldusevgili kardeşim üzülmedim merak etmeyin, açıklamanız içinde sağolun cidden formlara nasıl yazılır edilir bilmiyorum, ben buraya yazdım sanıyorumki herkes buraya yazacak düşündüm..Allah razı olsun
bende öğrenicemevt kardeşim herkez buraya yazacak sizde...
bugünki mesajlar bölümünden...
mesaj yazıldıkça görebileceksiniz...
eğer uzun zaman mesaj yazılmassa açtığım konular bölümünden takip edebilirsiniz...
bende bilmiyordum...
yaza yaza, sora sora öğrendim...(tabi sürekli katılımcı olmak lazım)
1394+650=2044 okundu Allah razı olsun1160+234=1394 oldu
2144+250:=2394 okundu Allah razı olsun100+2044= 2144
varolasın vuslat kardeşim+50=2494
2494+300=2794 okunduvarolasın vuslat kardeşim