Acil Tefriciye Hatmi...

VUSLAT

Well-known member
çaresiz kardeşim dün tamamlandı diye bir yazını okudum...
ve sizin için okuduğum tefriciyeyi başka yere aktardım...
ama şimdi devam ettiğini görüyorum...
bende 100 adet okudum...
toplamda 1110 etmiş oluyor...

not:görüyorum ki hep bu sayfada bekliyorsunuz...
diğer sayfaları gezerken, bu sayfaya, açtığım konular bölümünden dönebilirsiniz...ayrıca sizin bu konunuza yeni mesaj yazıldığında bügünki mesajların ilk satırında belli olur...

çaresiz

Member
çaresiz kardeşim dün tamamlandı diye bir yazını okudum...
ve sizin için okuduğum tefriciyeyi başka yere aktardım...
ama şimdi devam ettiğini görüyorum...
bende 100 adet okudum...
toplamda 1110 etmiş oluyor...

not:görüyorum ki hep bu sayfada bekliyorsunuz...
diğer sayfaları gezerken, bu sayfaya, açtığım konular bölümünden dönebilirsiniz...ayrıca sizin bu konunuza yeni mesaj yazıldığında bügünki mesajların ilk satırında belli olur...
sevgili vuslat ben tamamlandı derken alan arkadaşların aldığıyla bitirirlerse tamamlandı demek istedim..ayrıca bu sayfaya yazarsa arkadaşlar karıştırmam diye düşündüğüm için bu sayfadayım..ve ayeıcada belirttim alan arkadaşlar tamamlarsa buraya yazsınlar diye ricada bulunmuştum..birde ben formları fazla bilmiyorum..

VUSLAT

Well-known member
sizi bilmeden üzdüysem hakkınızı helal edin...
ben sadece yeni olduğunuz için...
bilmediğinizi düşünerek açıklama yaptım...
50 adet daha okudum böylece...
toplam 50+1110=1160 oldu...
Cenab-ı Hak Şifa versin...

çaresiz

Member
sizi bilmeden üzdüysem hakkınızı helal edin...
ben sadece yeni olduğunuz için...
bilmediğinizi düşünerek açıklama yaptım...
50 adet daha okudum böylece...
toplam 50+1110=1160 oldu...
Cenab-ı Hak Şifa versin...
sevgili kardeşim üzülmedim merak etmeyin, açıklamanız içinde sağolun cidden formlara nasıl yazılır edilir bilmiyorum, ben buraya yazdım sanıyorumki herkes buraya yazacak düşündüm..Allah razı olsun

VUSLAT

Well-known member
evt kardeşim herkez buraya yazacak sizde...
bugünki mesajlar bölümünden...
mesaj yazıldıkça görebileceksiniz...
eğer uzun zaman mesaj yazılmassa açtığım konular bölümünden takip edebilirsiniz...
bende bilmiyordum...
yaza yaza, sora sora öğrendim...(tabi sürekli katılımcı olmak lazım)

çaresiz

Member
evt kardeşim herkez buraya yazacak sizde...
bugünki mesajlar bölümünden...
mesaj yazıldıkça görebileceksiniz...
eğer uzun zaman mesaj yazılmassa açtığım konular bölümünden takip edebilirsiniz...
bende bilmiyordum...
yaza yaza, sora sora öğrendim...(tabi sürekli katılımcı olmak lazım)
bende öğrenicem:)

TeFaNi1

Well-known member
Arkadaşlar anlamadığım birşey var.şimdi biz okumak üzere sayı bildirdik örneğin ben 250 yazmıştım ve 4444 e tmamlayıp bitirmiştik sonra çaresiz kardeş aldıklarınızı okuduğunuzda okudum diye bildirin yazmıştı sanırım herkes okudukça msj yazdı bugün görüyorum ki yeni hatim başlatıldı yazılmış.yeni hatim başladımı gerçekten okuyanlar mı bildiri yazdı.hatim yeniden başladıysa devam edelim inşaallah ama karışıklık oldu gibi geliyor. biri açıklayabilirmi. bu arada aldığım 250 tefriciyeyi okudum

çaresiz

Member
gülşahcım arkadaşlar sayı bildirdiler sağolsunlar ben ve bir kaç arkadaş daha okuyor..ancak bir kaç arkadaş aldıkları kadar okuyabildiklerini bildirdiler.. bende o nedenle buraya tamamlananlar diye yazdım.. yeni hatim başlamadı..allah razı olsun hepinizden

Bu alana bir cevap yazın...