evreka evreka :)
Z zeyhak_ Well-known member 17 Şub 2009 #22 Elif_Gibi' Alıntı: evreka evreka Genişletmek için tıkla ... ee kaç saniyede
T Tövbekar1 Well-known member 17 Şub 2009 #23 bi bakışta buldum... dahiliktende öteyim Allah'a şükür...
E Elif_Gibi Well-known member 17 Şub 2009 #24 zeyhak_' Alıntı: ee kaç saniyede Genişletmek için tıkla ... 3 saniye sürmüştür galiba
Z zeyhak_ Well-known member 17 Şub 2009 #26 abdullahulug' Alıntı: bi bakışta buldum... dahiliktende öteyim Allah'a şükür... Genişletmek için tıkla ... maşallah berakallah:003:ben görememiştim baya aradım yahu
abdullahulug' Alıntı: bi bakışta buldum... dahiliktende öteyim Allah'a şükür... Genişletmek için tıkla ... maşallah berakallah:003:ben görememiştim baya aradım yahu
Z zeyhak_ Well-known member 17 Şub 2009 #27 nurunalanur' Alıntı: 3 sn sürmemiştir. biliodum önceden hehee Genişletmek için tıkla ... demek biliyordun he o zaman sende zekisin:dft003:
nurunalanur' Alıntı: 3 sn sürmemiştir. biliodum önceden hehee Genişletmek için tıkla ... demek biliyordun he o zaman sende zekisin:dft003:
T Tövbekar1 Well-known member 17 Şub 2009 #28 zeyhak_' Alıntı: maşallah berakallah:003:ben görememiştim baya aradım yahu Genişletmek için tıkla ... kimin var gurbette demişler , bi toprağım olsun yeter demiş fukara... saolasın zeyhak kardeşim...
zeyhak_' Alıntı: maşallah berakallah:003:ben görememiştim baya aradım yahu Genişletmek için tıkla ... kimin var gurbette demişler , bi toprağım olsun yeter demiş fukara... saolasın zeyhak kardeşim...
T Tövbekar1 Well-known member 19 Şub 2009 #30 AH MİNEL AŞK' Alıntı: bende buldum çok kısa saniyede Genişletmek için tıkla ... çok kısa saniye
E Elif_Gibi Well-known member 27 Haz 2009 #35 güllügönül' Alıntı: adamın kafası mı var? Genişletmek için tıkla ... haha buna koptum ya
F Furkan_-_ Well-known member 4 Kas 2009 #36 :005:bende hemen buldum dahimiyim ne:005::g::g:allahallah