Adamın Kafası Nerde?

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Resimli Zeka Sorusu

face-in-beans.jpg

Resimde kahve tanelerinin arasın da gizlenmiş bi insan yüzü(kafası) var

Adamın kafasını 3 saniyede buluranız bi dahisiniz...

Eğer kafasını 1 dk. bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bi insan gibi çalışıyor...

Eğer 1 ile 3 dk. arasında bulursan beynin normal bi insan dan daha yavaş çalışıyo...

Eğer 3 dakikadan fazla bi sürede bulursan beyninin sağ tarafı acınacak durumda demektir. kendinizi sınayın bakalım ne durumdasınız

Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: Resimli Zeka Sorusu

ben bunu başka bir yerde görmüştüm ilk kez ama resim bundan küçüktü ve hakkaten net değildi böyle daha küçük ve karanlıktı ama 3 saniye de bulmuştum elh.. abartmıyorum. şimdi ise yerini hatırladığım ve resimde büyük ve net olduğu için bulmak 0,1 saniye sürdü :)

Satuk Buðra Han

Well-known member

Kesinlikle bu işte bi yanlışlık vat ilk bakışta görünürse noluyor ben dahi olmadıgımdan eminim 3 sn bile sörmedi ilk baktıgım yerdeydi şans mı oluyor şimdi bu

Tarihci

Marmara Tarih

Kesinlikle bu işte bi yanlışlık vat ilk bakışta görünürse noluyor ben dahi olmadıgımdan eminim 3 sn bile sörmedi ilk baktıgım yerdeydi şans mı oluyor şimdi bu

hayır, bu resmin boyutuyla ilgili bir mesele.. bu sınavlar yapılırken herkese bu resm belli bir mesafeden ve olması gerekn boyutta gösteriliyor.. burdaki resm biraz büyük, büyük monitör kullanan kişiler daha da büyük bir resm göreceklerdir bulmaları daha da kolay olacaktır. kaldı ki bu hali bile büyük.

ARİF

Well-known member

demekki zeka kadar göz ,resmin boyutu gibi....vs lerde etken dolayısıyla rabbim sen ne vermişsen nekadar vermişsen elhamdülillah şükürsüz bırakma bizleri amin.