Evet ki Bizler Adem abiyle aynı cephede mücadele ettik,Tebliğ etmeye çalıştık,,Bizler onunla yol arkadaşlığı yaptık..O bizim silah arkadaşımızdı..Silahımız kalemimizdi.;
Derinden üzüntülüyüz ,Üzüntümüz Sümme Haşa!! Ölümüm hakikatine değildir asla!!!!İman edenler bilir ki Mevt Hakktır.o ALLAHU TEALANIN vaadidir..;Ölüm gelsin emri ilahi baş göz üstüne ,teslimiyette zerre kadar şek ve şüphe yoktur..bizler iman ehliyiz elh;
Üzüntümüzün rengide Siyah veya gri değildir..MÜSLÜMANIN üzüntüsünün rengi BEYZA RENGİNDEDİR;
vedalara dır mahsunluğumuz,Her merhabanın yüzü vedaya dönüktür.vedalar rengi hüzün rengidir...Biliyoruz ki kainatta her şeye EBEDE dönüktür..
Adem abimiz İyi bir nur neferiydi;,insanın zahiride yüreğinin bir aynasıdır..Gece gündüz bu hizmetin neferliğini yaptı elh..Vefatıda bunun mührü oldu..Adem abi hizmetine gıpta ettiğim gibi Vefatına da gıpta ettim ..Allahtan bizede böylesi bir günde mühürlü bir ağızla nasip olsa sekaratül mevt..Canı gönülden bunu arzuladım bugün düşündükçe..İnsan nasıl yaşarsa öyle ölürmüş..Mubarek olsun akibetinde inşl..
Hizmet kardeşsiz dostsuz olurmu ,elbetteki Hayır;Müslümanlar bir vucudun azaları gibidir diye buyuran Resulun ümmetiyiz;Evet ki bu cephede bir kolumuz kırıldı..Adem abi gibi olabilirmiyiz bilemem..(kendi adıma diyorum ki ASLA)
Ve bugün tanıdığım tüm nur cemaatlerine durumu bildirerek hediye topladım;Dedimki kıymetli bir şakirdi uğurladık ebediyete..Gönülden ne koparsa verin dedim;
Yürekler vahdet etti adem abimiz için ;beş (5) hatim 100 Tanede Yasin hediye gönderildi abimize..Allah (c.c) razı olsun cümlesinden..
Adem abi anlattığın dersleri açıp durdum üç gündür..Gözlerim dolu dolu okudum yeniden ..Dilerim Rahman olan Allahtan yazdığın her dersin her bir harfi adedince kabirde sana şefaat çi olsun;Münker Nenkir seni hiç incitmesin;Kabrin denizler kadar geniş olsun;
Bir yazınızda okumuştum Hacca gittiğinizi ..orayıda anlatmıştınız;Gidenler bilir o sevdanın tadınıda ..Ne güzel ne mutlu sanaki O kutsal mekanlarada gittin Allah mebrur hacc olarak kabul etmiştir inşl;
Sözüm söz Adem abi ,Şayet bir kez daha Mekkeye gidersem senin niyetinede Umre yapacağım ,sözüm söz bir gün yolum Medineye düşerse Ravzaya en güzel selamlarını ileteceğim senin adına..Rabbim komşu etsin senide o mubarekelerin yanına
XUDE RAHMET BİDE ADEM ABİ;
XUDE CİYİ WE BHE CENNETİ BRA AZİZ ADEM...