molla_zehra
Well-known member
Hanne ' Alıntı:şaka gibi ama ben kavuştum ;D özge bu arada arabamız aynı ama senn hayalin diilmiş benim tek hayalim bir vosvos sahibi olmak .) grnce çok sevindim
Hanne ' Alıntı:şaka gibi ama ben kavuştum ;D özge bu arada arabamız aynı ama senn hayalin diilmiş benim tek hayalim bir vosvos sahibi olmak .) grnce çok sevindim
BİSİKLETLE ANCA HIZ YAPARSAN YARAMAZLIK YAPARSIN Kİ O DA YAŞA UYMAZ ;DHanne ' Alıntı:yaramazlığı seviyoruz desene ;D
özge ' Alıntı:KİM KAVUŞTU Kİ ;D
GuLSerbeti ' Alıntı:Benim faytonu gordunuz mu, Jaguarda fena sayilmaz hani.. Hayalim degildi ama baslangic icin iyiler.. ;D
Antikalar biraz, bana bu yonden cok benziyolar..![]()
Hanne ' Alıntı:cıx cıx cıxxxxxxxxxxxxxxxx
en güseli benim ve özge kardeşin cafcaflı arabasıııııııııııııııı ;D ne?? ona araba denir mi?? mi diyosunuz
demeyin öle yaw ben çok seviyommmmmmmmmmmm
mektubat ' Alıntı:Sevıyosanız sorun yok ohalde,Allah kazasız belasız gunlerde kullanmanızı nasıb etsın![]()
senin arbayi ben goremedim, illailayh, at arabasi miydi yoksa? severim ben at arabasini, en azindan cocukken hayalimdi binmek... :angel:illailayh ' Alıntı:yaa nıye kımseye at arabası cıkmıo yoksa begenmıomusunuz![]()
araba senin hanne, seviyosan bize laf dusmez..Hanne ' Alıntı:cıx cıx cıxxxxxxxxxxxxxxxx
en güseli benim ve özge kardeşin cafcaflı arabasıııııııııııııııı ;D ne?? ona araba denir mi?? mi diyosunuz
demeyin öle yaw ben çok seviyommmmmmmmmmmm
.........eyvallah hocam buyuksun ;DHanne ' Alıntı:ayıpsın kardeş ya boyamakta ne var ben alayım bi gün küf yeşili yaparız bi gn kırmızı gezeriz ;D
Mutevazilikde var yani hocamizda.. bin MasaAllah ;DHanne ' Alıntı:napcan öleyim işte bende diyorum kendime olma böyle diye ama fıtratıma yerleşmiş;D
illailayh ' Alıntı:![]()
işte bana çıkan bu :'( gururumu incittinizz![]()