Adini Yaz Resmİnİ Çizsİn :)

T

Tarihci19

Misafir
Adini Yaz Resmİnİ Çİzsİn :)

busima_ ' Alıntı:
yok kopyalamak uzun is kalsın inş :)

yok yok copyleyim,, ismini yazdım bak bunu çizdi ,, işteee busima nın resmi .)

5575Avatar1.jpg

T

Tarihci19

Misafir

h.altınbaşak ' Alıntı:
:mad:sen anadın ağabey ne demek istedimi sen ilim yaz olarmı :angel: :police:

nesi var yahu tesettür dahilinde bir nisa :p Allah ın yarattığı sanat, bakıp Allah ın güzelliğini gücünü kudretini düşünelim diye .) ne diyor üstad ne güzeldir deme ne güzel yaratılmış de,, [anladım]

Garib

Talebe

üf ya ağabey takiye yapma bana ala ala batılı tasvir batıldır töbe töbe bak kızıyorum cidden :(

T

Tarihci19

Misafir

h.altınbaşak ' Alıntı:
üf ya ağabey takiye yapma bana ala ala batılı tasvir batıldır töbe töbe bak kızıyorum cidden :(

aman kızma, zaten herkes bana kızıyor bu gunlerde, bi bana mı gücünüz yetiyor nedir,,

latife ediyorum yahu ama tesettür dahilinde değildir diyemezsin .) _________________________________________________
busima_ ' Alıntı:
arkadaslar Tarihci abıde ınsan elbette latifede yapacak siz bı anda alim kestınız :)

dimi yahu :)

Garib

Talebe

Tarihci ' Alıntı:
aman kızma, zaten herkes bana kızıyor bu gunlerde, bi bana mı gücünüz yetiyor nedir,,

latife ediyorum yahu ama tesettür dahilinde değildir diyemezsin .) _________________________________________________
dimi yahu :)
tesettürmüş peh ne tesettür ama cidden tesetürlü ablalara hakaret bu yaf hem ağabeylerimin böle yapmasına ben kızıyorum siz kızmayın :(

valla ne kadar benziyor bilmem ama çam ağacı kostümü giymiş bire kız çizdi altına tree man yazmış yani kardan adam mı demek istedi nee

T

Tarihci19

Misafir

h.altınbaşak ' Alıntı:
tesettürmüş peh ne tesettür ama cidden tesetürlü ablalara hakaret bu yaf hem ağabeylerimin böle yapmasına ben kızıyorum siz kızmayın :(

ahlaksızca bişey mi yaptım ? edepsiz bir resm mi paylaştım? ben latife ettiğimi söyledim hatta tesettür dahilinde değildir diyemezsin derken bu resmi tiye aldım yani resmdeki tesettürü tiye aldım, tesettür ama maşallah olmasa daha az dikkat ceker işte iğnelemek istediğim buydu.. sanki çirkin bir resm koymuşum gibi konuşuyorsun bu da beni üzüyor..

Garib

Talebe

Tarihci ' Alıntı:
ahlaksızca bişey mi yaptım ? edepsiz bir resm mi paylaştım? ben latife ettiğimi söyledim hatta tesettür dahilinde değildir diyemezsin derken bu resmi tiye aldım yani resmdeki tesettürü tiye aldım, tesettür ama maşallah olmasa daha az dikkat ceker işte iğnelemek istediğim buydu.. sanki çirkin bir resm koymuşum gibi konuşuyorsun bu da beni üzüyor..
öle mi dedim ağabey ben ağabeylerime yakışmadı dedim sen ne diyon asıl ben üzüldüm tiye aldın ok bişi demedim ama gerek yokki o kadar güsel yazılar felan koyuyorsun ben onları seviom dedim hakkını helal et unut temem ağabey özür demedim say ben üzül die demedim sen anadın beni aslında ama nesse :(bakma bana öle cok konuşuyom buda benim kusurum napak :(

T

Tarihci19

Misafir

h.altınbaşak ' Alıntı:
öle mi dedim ağabey ben ağabeylerime yakışmadı dedim sen ne diyon asıl ben üzüldüm tiye aldın ok bişi demedim ama gerek yokki o kadar güsel yazılar felan koyuyorsun ben onları seviom dedim hakkını helal et unut temem ağabey özür demedim say ben üzül die demedim sen anadın beni aslında ama nesse :(bakma bana öle cok konuşuyom buda benim kusurum napak :(

estrf.. belki bende bu aralar bi agresiflik var, bir kaç kişi öyle dediğine göre doğruluk ihtimali de yüksek olabilir.. benim varsa hakkım helaldir sen de et inşallah..

Garib

Talebe

benim hakkım sade saa deil kimde hakkım varsa helaldir zate merak etme sen zate isimis zor bide ben olmaım die hep derim kimde hakkım varsa helaldir die bişi olmas :Dsizde hakkınızı helal edin ben husran ağabeye dediydim cok konuşmam temem die yaf aklıma geleni yaızom üf üzülmeyin walla kötü niyetim yok men hepinizi seivom :-[ :'(nesse yatmaya gidiom allah rahatlık versin

T

Tarihci19

Misafir

h.altınbaşak ' Alıntı:
benim hakkım sade saa deil kimde hakkım varsa helaldir zate merak etme sen zate isimis zor bide ben olmaım die hep derim kimde hakkım varsa helaldir die bişi olmas :Dsizde hakkınızı helal edin ben husran ağabeye dediydim cok konuşmam temem die yaf aklıma geleni yaızom üf üzülmeyin walla kötü niyetim yok men hepinizi seivom :-[ :'(nesse yatmaya gidiom Allah rahatlık versin

anladım, bu gun ve daha evveli için benim duyup duymadığım her şey için helal olsun..

Garib

Talebe

Allah razı olsun yaf bana bitürlü ders olmuyo herbişe karışıoym Allah bana akıl fikir versin amin :D