admin aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uður1

Well-known member
ben olurum...........adminlik tamda bana göre 700 forumda adminlik yapıyorum zaten.........

nakkaþ

Active member
ben olurum...........adminlik tamda bana göre 700 forumda adminlik yapıyorum zaten.........

uğur kardeşimiz nuraniyet kesbettiği için olabilir bence..
hani abdulkadir geylani hazretlerinin kum biiznillah sırrını hatırlayalım.
ben uğur kerdeşimizin bu keyfiyeti kesbettiğini düşünerek 700 değil 7000 siteyede admin olabilceğini düşünüyorum....
yeter ki nuraniyet kesbetmiş olsun...

uður1

Well-known member
Yediyüz forum az değilmi kardeş bir kaç yüz bin tane olsa olmaz mı?

mesela burda şunu itiraf etmeliyim ki aslında 0007 nin tersi 7000 oluyor 700 daha ekleyince 7700 oluyor şifreli yaniki benim aslında en çok uğurlu sayım oluyor bunlarda......söyleme sırrını kimseye sonra herkese söyler bakkal sırrı amcam.............

Efsane1

New member
Evet dostlar orada admin aranıyor,ki bende oranın mudaviniyim ve ben şusaate kadar + halen ordayım ama orada aminlik isteyen dostlarımızı akşamdan buyana görmedim neyazıkki, ama burdan gelip ama tesadüfen foruma girenler oraya müracat ettikten sonra
daha uğrayan olmadı sizce adminlik bumudur?
uğur kardeşimiz ama şaka ama ciddi 7yüz forumda adminlik yaptığını yazmış valla bravo demekki buradaki konu sayısı onedenle az görünüyor:)
Buradaki yorumlar hernekadar şaka olsada oradaki admin aranıyor konusu ciddidir dostlar,
eğer forumda devamlı kalacak ve kendine güvenen kardeşlerimiz oraya ciddi olarak başvuru yapabilirler
nitekim insanfakiri kardeşimiz flood yaparak müracatını yapmış ve bende kendisine flood hakkında ufaktanda olsa uyarı niteliğinde destek verdim bakın,
Öncelikle burayı asmadan gelip başka müracat eden olursa müracatlar değerlendirilecektir.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Değerli Kardeşim

Konunuz ihtiyaçtan çok reklam içerdiğinden konudaki ilk mesaj içeriğinde bulunan linki kaldırdık. Şayet böyle bir ihtiyacınız olsa hiç tanımadığınız birine siteyi vermek yerine kendi sitenizde mudavim olan arkadaşlarınıza önerirdiniz. Bu hususun daha fazla dallanıp budaklanmaması adına konuyu kilitliyor anlayacağınızı ümid ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...