Ahh şu kadınlar ...!

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
T

Tarihci19

Misafir
AH ŞU KADINLAR

iltifat edersiniz yalan der..
etmezseniz, bırakır gider..

sizbir dakika geç kalın kıyamet kopar,
kendisi bir saat gecikirse bunda ne var der.

kıskanırsınız,huyun kötü der
kıskanmazsanız sevmiyorsun der.

arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur,
kendisi buluşur bizim kızlar olur,

konuştugunuz anda dinlemenizi ister,
dinlediginiz anda neden konuşmuyorsun der ...

...

T

Tarihci19

Misafir
valla ne diyelim, hassaslardır doğru Allah onları cinsi latif olarak yaratmış, ama gelin görünki yukarda yazılanlar da doğru hemen hemen herkes bu durumlardan biri ikisine tanık olmuştur... :)

icem

Member
OLABİLİR ERKEKLER İÇİN DE Bİ ÇOK ŞEY SÖYLEMEK MÜMKÜNDÜR BUNU GENELLEMEMEK VE ORTALIĞA AKSETTİRMEMEK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KADINLARIN ESPRİ VEYA MİZAH KONULARINA MALZEME OLMASI HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR.KİŞİSEL DÜŞÜNCEMDİR. MÜMİN DİN KARDEŞİNİN AYIBINI KAPATANDIR.

T

Tarihci19

Misafir
ben bunları kadının ayıbı olarak görmediğimden paylaşmakta sakınca görmedim, kapatılan ayıplar işlenilen haramların afişe edilmemesidir..

T

Tarihci19

Misafir
deli_poyraz ' Alıntı:
kadınlar neden hassas oluyorlar onu anlamadım buda onun zaifliğinin bir delilidir.ondandır tarihçinin dediği gibileri çıkıyor. fakat genelleme değil bazıları böyle davranmakla memurmuş gibi hayatlarını devam ettirirler .oma mu'min kadınlar kusuru ona denildiğinde hemen kendini düzeltir. fakat hadiste şöyle geçer kadınları düzeltmeye kalkmayın eğer ısrar ederseniz ağaç gibi kırarsınız. bir ahlakını beğenmezseniz dğer bir ahlakını seviN.ALLAH'umme ecirne min şerrinnisa amin.amin.amin elfu elfu amin

amin amin amin ;)

hulusi

Well-known member
Risale-i nurun mesleklerinden biri şefkattir..Bu mesleğe fıtrı olarak sahip çıkan hanım kardeşleriminiz nur halkasına katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ediyor üstad...ve dualarının içine onları alıyor...Erkekler ve kadınlar biribirinin tamamlayıcısıdırlar..birbirilerinin libasıdırlar..Rabbim emaneti olan saliha hanımaların hakkını verenlerden eylesin....Bu arada tarıhcı kardeşim bekarsın galiba bu kadar yazma bayanlar hakkında..slm ve dua ile

T

Tarihci19

Misafir
Allah razı olsun abi,, elbette bekarım :) tabi bekara karı boşamak kolay derler,, yoksa nasıl yazardım bunca şeyi ;)

H

hadim

Misafir
NEDEN KADINLAR?ERKEKLERİN HİÇ ZAAFI YOKMU?hanımlarla fazla uğraşmamanızı tavsiye ederiz!!!

T

Tarihci19

Misafir
bu forumda bunca feminist varmış meğer, biz erkeklerin zaafı yoktur demedik elbette vardır, biz ablalarımıza latife ettik olgunlukları gereği gülüp gectiler hatta Allah ölelerinden sizi korusun diyen oldu.. birlikte güldük gectik,,

şimdi siz hanımlarla fazla uraşmayın diyorsunuz,, uğraşsam ne olur?

FaKiR

Meþveret Bþk.
Tarihci ' Alıntı:
bu forumda bunca feminist varmış meğer, biz erkeklerin zaafı yoktur demedik elbette vardır, biz ablalarımıza latife ettik olgunlukları gereği gülüp gectiler hatta Allah ölelerinden sizi korusun diyen oldu.. birlikte güldük gectik,,

şimdi siz hanımlarla fazla uraşmayın diyorsunuz,, uğraşsam ne olur?
ne olucagi varmi fotonuda koymussun,her an desifre olabilirsin,yolda gorurlerse topuklari kafana firlatirlar valla ;D

T

Tarihci19

Misafir
fezapilotu ' Alıntı:
ne olucagi varmi fotonuda koymussun,her an desifre olabilirsin,yolda gorurlerse topuklari kafana firlatirlar valla ;D

evet fotomuzu da koymuşuz, demekki çekindiğimiz hiçbirşey yok..!

H

hadim

Misafir
kusura bakmayın ama.ben tarihci abimle uğraşmayacağıma söz vermiştim sözümden çıkmam abi... ???