NuruAhsen
Sonsuz Temâþâ
![]()
dogum günün kutlu olsun mübaregim ALLAH hayırlı ömür nasıp etsın .
nuriye,livza kardeslerim
:aro:
![]()
dogum günün kutlu olsun mübaregim ALLAH hayırlı ömür nasıp etsın .
"Merci" bu nedir???
Abla biz Türkiye'de teşekkür kullanıyoruz))) Bu mercide ne oluyor
![]()
Can ebrar sakla bu yazıyı benim doğum günümde aynısı isterimAh canım benim ya demek bugün dostumun doğum günüymüş...:U:
ben ki doğum günü hatırlama konusunda dünyanın en unutkanıyım kendi doğumgünümü biri hatırlatmasa hatırlamam yani...ama bu tarihi bir yere kaydedeceğim ki seneye mihrimah'tan evvel ben mesaj yazayım diye...:dft003:
can Ahsen'im Rabbim sizi ve sevdiklerinizi tüm dertlerden sıkıntılardan kaza ve belalardan muhafaza eylesin...her daim gülsün yüzünüz...ve hayırlı uzun bir ömrünüz olsun bizimle beraber tabi...
muhabbetimiz hiç bitmesin çoğalarak artsın her geçen gün her geçen sene...
Hayırlı seneler Ahsen...sizi seviyoruz can....
![]()
Can ebrar sakla bu yazıyı benim doğum günümde aynısı isterim
Kıskandımmm...:U:
bende o anin resmini cizebilirmiyimaşkolsun mihrimah sizin doğum gününüzde Ahsene yazdığım mesajı yollarmıyım dostum....bu Ahsen'in doğum gününde içimden geçenler sizin doğum gününüzde de anlık ve tazecik içimizden geçenleri yazacağız dimi...hem size sadece doğumgünü değil başka bir sebebten de mesaj yazarız kimbilir...Hayırlısı...
Ahsen ve ben yazarız bu defa kutlama mesajını....:009:
bende o anin resmini cizebilirmiyim![]()
dogum gununu bekle ebrarfezaaaaa....söyletme beni yıllardır diyoruz sana bir avatar çiz bana diye daha tık yok...:011:
dövizdi kur'du uğraştırıyorsun beni...:031:
dogum gununu bekle ebrar![]()
:002::002:şimdiden meraklandım...:009:
bak sonra unuttum falan kabul etmem...daha 5 ay var zamanım yoktu da diyemezsin....![]()