ALEMİN EN KRAL YÖNETİCİSİNEEEE!!

Vakar

Member
dil-beste ' Alıntı:
talha abı uzulmeyın ınsallah sızede yazarız. :-\vakkar cevabı ahmak sukuttur o yuzden sana bı sey yazmıyorum o(.sevdalızz cok guzeldı ya,sende bana tebesum ettırdın. :Dasıl mesajın sahıbı repimi yukseltmıyo ya ona bı sey soyleyın. :embarrassed:şualar abı cok tesekkur edrım iltıfatlarnız ıcın .işte layık olmaya calısıyoruz.cıceklerı eve yollayın...hersey sız halkım ıcın :) :) :)

Allah razı olsun kardeş sayende bu hakikatı yeniden hatırladım. sanırım burda susmam gerekiyor :)

Sergerdan

Well-known member
Yaakarii ' Alıntı:
Yıldızsavaşları kaç bu izledigimiz?Vakar genç savaşçı,dil-beste kara şövalyemi oluyor anlayamadım?
Kimin kim oldugu çok önemli degil ama,ikiside kılıcında usta maşaallah.
:)
Ama kılıflara sokulsa tadı kaçmadan,uhuvvetiniz yitmesin inş. :angel:

Vakar

Member
ben kardeş çok hoş sinirleniyor diye uzatım damarına basınca enteresan laflar çıkıyor ondan yoksa onu kırmak değil amacım kırmak olsaydı konuşamsınıda bilirdim farkındaysanız onun silahını ona karşı kulandım neyse dilbeste çok latifeli ve sevdiğim bir kardeş.

hasret

Well-known member
vakar ' Alıntı:
ben kardeş çok hoş sinirleniyor diye uzatım damarına basınca enteresan laflar çıkıyor ondan yoksa onu kırmak değil amacım kırmak olsaydı konuşamsınıda bilirdim farkındaysanız onun silahını ona karşı kulandım neyse dilbeste çok latifeli ve sevdiğim bir kardeş.

vakar ne oldu kardeşim bakıyom sinirlenmişin sana yakışmıyo sinirlenmemesinii bilirsin sen:)