kızma yahu :)
Ý ýþýkk Well-known member 8 Ağu 2008 #24 yaz yaz tamir edilir o dalda yaz sen bende yazarım hiç yabancılık çekmem ben çok sevdim burayı kovsanızda gitmem banane çok mu yüzsüz oldum ne
yaz yaz tamir edilir o dalda yaz sen bende yazarım hiç yabancılık çekmem ben çok sevdim burayı kovsanızda gitmem banane çok mu yüzsüz oldum ne
T Tarihci Marmara Tarih 8 Ağu 2008 #25 ışıkk' Alıntı: yaz yaz tamir edilir o dalda yaz sen bende yazarım hiç yabancılık çekmem ben çok sevdim burayı kovsanızda gitmem banane çok mu yüzsüz oldum ne Genişletmek için tıkla ... estağfurullah, siz de bizden birisiniz artık ne gitmesi
ışıkk' Alıntı: yaz yaz tamir edilir o dalda yaz sen bende yazarım hiç yabancılık çekmem ben çok sevdim burayı kovsanızda gitmem banane çok mu yüzsüz oldum ne Genişletmek için tıkla ... estağfurullah, siz de bizden birisiniz artık ne gitmesi
T Tarihci Marmara Tarih 8 Ağu 2008 #26 ebrar172' Alıntı: yazmam artık çok geç... dal kırıldı bir kere... Genişletmek için tıkla ... aaaa o dal öyle çabuk kırılır mıymış rüzgardan eğilir yine doğrulur
ebrar172' Alıntı: yazmam artık çok geç... dal kırıldı bir kere... Genişletmek için tıkla ... aaaa o dal öyle çabuk kırılır mıymış rüzgardan eğilir yine doğrulur
T Tarihci Marmara Tarih 10 Ağu 2008 #28 tabi yahu esneklik de güç sayılır, bazen o rüzgar esneyemeyen çınarı devirir ama sazlıkları deviremez kontrolsuz güç güç değildir
tabi yahu esneklik de güç sayılır, bazen o rüzgar esneyemeyen çınarı devirir ama sazlıkları deviremez kontrolsuz güç güç değildir