Alttakini Karalama Oyunu

TESBIHAT

Active member
evet dogru
keske hep aşkınla oturup aşkınla kalksam
bir yolunu bulup gönlünden içeri aksam,...

alttaki arkadas sünneti seniıyye ıle hayatını nurlandırmıyormus

TESBIHAT

Active member
evet bu hastalıkta bende var
tenkit hastasıyım dua ılacından yollayın bana..

alttaki kardeşim ,
cetelesıne karsı hassas degıl
bır de teheccudlerı aksatıyor

H

hadim

Misafir
yaaa en azından cesaretliyim demi ????tereddüt etsemde!neyse gelelim alttaki arkadaşa.akşama kadar internette zaman geçirir namazlarını geciktirir sünnetmiş diye ikindiyi ve yatsıyı farzından kılar sonrada ben sünnete uyuyorum der.başkaları hakkında durmadan suizanda bulunur.ha bide haline hiç şükretmez...

buket

Active member
hadim ' Alıntı:
yaaa en azından cesaretliyim demi ????tereddüt etsemde!neyse gelelim alttaki arkadaşa.akşama kadar internette zaman geçirir namazlarını geciktirir sünnetmiş diye ikindiyi ve yatsıyı farzından kılar sonrada ben sünnete uyuyorum der.başkaları hakkında durmadan suizanda bulunur.ha bide haline hiç şükretmez...
[/quote] ben mi?aslında pc nin önünden hiç kalkmıyom o doğru ama inş.namazlarımı kaçırmıyom çooook şükür..
alttaki kardeş sende çok dırdır eden bi kardeşsin hiç susmaz aksine kavga etmek için bahane arıyosun..ha bu arada anneni üzümuşun?
..;)

Sergerdan

Well-known member
Yok yok hiç dırdır etmem,anne mi de üzmem.Ama alttaki var ya :)

Tenbel mi tenbelmiş,hep başkalarına taş atamış,sonra çok kıskanmış,hep kendisi konuşsun istermiş.Malayani şeyleri merak eder boş şeylerle günlerini öldürürmüş ;D

Hersiniyen

Well-known member
Sergerdan tşkler :p Siz alttakini biliyormusunuz hiç gözü doymaz, önüne geleni yer, ağzı boş kalmaz hatta utanmasa karşısında yemek yiyen olsa lokmasını elinden alacak cinsten :D

Garib

Talebe
Sahabe ' Alıntı:
bu kadarmı tevafuk olur :) ama alttaki de benden beter oku desen okumaz dinle desen dinlemz burnunun dikine gidio :)
benmi :p hic bilem öle deil temem arada sırada üf temem itiraf ediom herzaman :D ama asadaki benden beter olarmı

bardak

Well-known member
tevafuk oldu biraz...O ben olmuyorumdur...

Altta ki her kimse Külliyatı defalarca hatmetmiştir kesin..Birde duası kabul olan odur...

_vatan_

Well-known member
hoppala külliyatı defalarca kez hatim etmek mi ben mi hehehehehh aman allahım benim duammı yahu heheheheh bu arada karalama oyunu dönmüş ağartma oyununa
tamam alttaki gelen ay cemalli gül yüzlü koca burunlu olsun derdim ama vaz geçtim
alttaki gelen risale-i nur talebesi olsun