Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsün

ebrar172

Talebe
Aminnnn Vuslatım.

Alttakinin başına neyi çok istiyosa o düşsün

:)

benim paşıma bir pilot düşsün...:p

alttakinin başına da , caddede yürürken boya kutusu düşsün...
ama mümkünse yağlı boya...
icon10.gif

bizim evin önünden geçerse elimizden gelen yardımı yaparız bu konuda...:008:

ebrar172

Talebe
ebrar ne diyon yaa..:030:

alttakinin başına bişi düşmesin kıyamam burdaki tüm üye değerli bizim için

yahu diyorum ki zeyhak hani bizim evin önünden takriben saat kaç gibi geçersiniz..:p
birde elimizde mor renk boya kalmış olur dimi hocam...:D:D
bordo mavi artan renkleri karıştırdık yazık ziyan olmasın diye öyle bir renk çıktı işte şansınıza...:dft012:

alttakinin başına ne düşsün...hımm
çok sıcak bir günde tamda bunalmışken hem şöyle cisil cisil serin yaz yağmuru düşsün...:009:

zeyhak_

Well-known member
yahu diyorum ki zeyhak hani bizim evin önünden takriben saat kaç gibi geçersiniz..:p
bordo mavi artan renkleri karıştırdık yazık ziyan olmasın diye öyle bir renk çıktı işte şansınıza...:dft012:

çok sıcak bir günde tamda bunalmışken hem şöyle cisil cisil serin yaz yağmuru düşsün...:009:
aminn bak yağmur düşsün etme boya moya:038: ...illa düşeceksede mor olabilir hocam

anarkh

Well-known member

yağmuru ben de kabul edebilir miyim :)
alttakinin başına melekler düşsün :)

nur5

Well-known member
sağolasın kardeş hayırlısı:)
alttakinin başına zarar varecek bişey düşmesin de ne düşse farketmez istediği düşebilir:)