alttakinin basına gokten nur yagsın:)
Huseyni Müdavim 19 Eki 2008 #6 Allah'ım daha ne günler görecez ya Rabbim. ak saçlar düşsünde gençliğin de fani olduğunu anlasın bari
Allah'ım daha ne günler görecez ya Rabbim. ak saçlar düşsünde gençliğin de fani olduğunu anlasın bari
nurhadimi üye Sorumlusu 19 Eki 2008 #7 GENÇLİK HİÇ ŞÜPHE YOK Kİ GİDECEK alttakinin başına gönlünden geçen her ne ise o düşsün
G GÜLEFÞAN Active member 19 Eki 2008 #8 AMİİİN..Sırf bu duayı almak için girdim alta Alttakinin başına da kısmet kuşu konsun
M mihrimah Talebe 19 Eki 2008 #9 yazsam m1 yazmasam m1 tereddütde kald1m, hay1rl1s1 ins. Alttakinin bas1na sevgi yumag1 düssün...ins.
G Garib Talebe 20 Eki 2008 #12 amin amin amin Altakinin basına peygamber efendimizin sav sancagının golgesi düssün
H HAFIZ Well-known member 20 Eki 2008 #14 amiin... altttakinin başına vedud c.c isminin tecellisi düşsün
K kayýp_gül Well-known member 20 Eki 2008 #15 amin...işte buna çok ihtiyacım vardı....Allah razı olsun... Alttakinin başına sekineler yağsın....
G Garib Talebe 21 Eki 2008 #16 amin amin amin altakinin basına meleklerin edilen dualara sanada sanada sesleri dussun
M molla_zehra Well-known member 25 Eki 2008 #18 amiin alttakinin başına gül yaprakları düşsün (çok düşündüm ) duaile..
H HAFIZ Well-known member 27 Eki 2008 #20 Amiin Allah razı olsun...alttakinin başına ceviz düşsün şaka tabi.. borcu varsa para düşsün.ben yine alta mı geçsem
Amiin Allah razı olsun...alttakinin başına ceviz düşsün şaka tabi.. borcu varsa para düşsün.ben yine alta mı geçsem