-/- AsKeRe GiDiYoRuM KaRDeŞleR -/-

hubbuuhra

Well-known member
buraları biraz şenlendirelim mi
fireworks.jpg

hubbuuhra

Well-known member
Askere Uğurlama Duası

dua.jpg

Euzübillahimineşşeytanirracim-BismillahirrahmenirrahıymElhamdülillahi Rabbil âlemîn.Vessalâtüvesselâmü alê Rasülünê Muhammedin ve ale âlihî ve sahbihî ecmeıyn.

Ey kullarına cihadı emreden; (ve kâne hakkan aleynâ nasrul mü’minîn) ayet-i kerimesiyle inananlara hak yolda yardım edeceğini vadeden
virgul.gif
(Ve lâ tekûlû limen yüktelü fî sebîlillâhi emvêt. Bel ahyêün ve lâ kin lâ teş’urûn.) “Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler
virgul.gif
lakin siz anlayamazsınız.” diyerek
virgul.gif
Allah yolunda mücâhedenin büyüklüğünü haber veren Ulu Allah!

Ya Rabeel âlemîn! Biz aciz kullarını doğru yolda yürüyen
virgul.gif
hakkı söyleyen
virgul.gif
hakikati duyan
virgul.gif
mükaddesatı için
virgul.gif
vatan ve milleti için mücahede eden
virgul.gif
emirlerini tutup yasaklarından uzaklaşan
virgul.gif
böylelikle dünyada huzur ve rahata
virgul.gif
ahrette de ebedi saadete kavuşan kullarından eyle Ya Rabbi.

Milletimizi iç ve dış düşmanların şerrinden
virgul.gif
her türlü mukadesat düşmanlarının fitnesinden
virgul.gif
birlik ve beraberliğimizi yıkmak
virgul.gif
bizi birbirimize düşürerek yok etmek isteyen her türlü düşmanlarımızı Kahhâr ism-i şerîfin hurmetine kahr-u perişan eyle Ya Rabbi. Sevgili Peygamberimiz şöyle buyuruyor: “İki göze cehennem ateşi dokunmayacaktır. Biri Allah korkusundan ağlayan göz
virgul.gif
diğeri Allah yolunda nöbet tutarken uykusuz kalan göz.” Mehmetçiklerimizi sen koru
virgul.gif
sen muhafaza eyle Ya Rabbi.

Ya rabbi
virgul.gif
otuz- kırk sene yatsı namazının abdestiyle sabah namazı kılan İmam-ı Azamların ibadet duygusunu
virgul.gif
Malazgirt ovalarında Allah Allah nidalarıyla at koşturan Alparslanların mücahede ruhunu
virgul.gif
misafir kaldığı odada sabaha kadar ayakta duran ve “biz Kur’an’ın bulunduğu odada ayaklarımızı uzatıp yatmaktan haya ederiz” diyen Osman Gazilerin mukaddesata saygı duygularını bizlere de
virgul.gif
bahusus gençlerimize de nasip eyle Ya Rabbi. İstanbul’u fethederek Müslümanlara teslim eden ve yeni bir çağ açan Fatih Sultan Mehmet’in fetih ruhundan bizim gönüllerimize de bir kıvılcım nasip eyle Ya Rabbi. Şair’in ifadesiyle; Malazgirtte Arslan
virgul.gif
surlarda Ulubatlı Hasan
virgul.gif
Niğbolu’da Yıldırım
virgul.gif
Kosova’da Murad
virgul.gif
Mohaç’ta Süleyman
virgul.gif
Çanakkale’de diş dişe
virgul.gif
gırtlak gırtlağa boğuşan
virgul.gif
hak ve istiklal için çarpışan
virgul.gif
” ölürsem şehîd
virgul.gif
kalırsam gaziyim” diyerek koşan
virgul.gif
Alllah Allah diyerek hamleye geçen
virgul.gif
“ben ölürsem vatanım
virgul.gif
milletim sağolsun varolsun” diyen bütün şehîd ve gazilerimizin ruhlarını şâdeyle Ya Rabbi.

Fenalıktan zevk alan
virgul.gif
namazı niyazı unutan kullarını ıslah eyle
virgul.gif
gece gündüz kumar oynayan
virgul.gif
içki sofrasından kalkmayan zavallıları sen kurtar Ya Rabbi. Ecdaımızın din ve namus duygusunu
virgul.gif
vatan ve

millet sevgisini
virgul.gif
ve birlik ve beraberlik ruhunu bizlere de
virgul.gif
evlatlarımıza da nasip eyle Ya Rabbi.

“Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın
virgul.gif
Siper et gövdeni
virgul.gif
dursun bu hayasızca akın
virgul.gif
Doğacaktır sana vaat ettiği günler Hakk’ın
virgul.gif
Kimbilir belki yarın belki de yarında yakın. Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı
virgul.gif
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı
virgul.gif
Sen şehîd oğlusun incitme yazıktır atanı
virgul.gif
Verme dünyaları alsan da bu cennet vatanı.”dedirten şuuru bizlere ve nesillerimize nasip eyle Ya Rabbi.

Askerlerimize sağ salim birliklerine varmayı
virgul.gif
gördüklerinden ibret almayı
virgul.gif
vazifelerini seve seve
virgul.gif
canla başla yaptıktan sonra şan ve şerefle evlerine dönmeyi
virgul.gif
ana-baba
virgul.gif
kardeş ve bütün sevdiklerine kavuşmayı nasip eyle. Dualarımızı dergah-ı izzetinde kabul eyle Ya Rabbi.

Sübhane Rabbike Rabbil izzeti ammê yasıfûn. Ve selamün alel mürselin. Velhamdülillahi Rabbil alemin el Fatiha.

Abidin1

Well-known member
Hayırlı Teskereler dilerim İnşaallah.. Sayılı gün çabuk geçer.. İnsan sıkılsa da sonunda bitince bunun böyle olduğunu anlıyor. Sn. Hüseyni nin dediği gibi hatıralara dönüşüyor..

nimet06

Well-known member
ve aleyküm selam ve berakatuhu.Hayırlı tezkereler kardeş size.sağ salim gidip dönersiniz inşallah.RABBİM yar ve yardımcınız olsun.bende en çok cuma mesajlarınızı siteye girebildikçe severek okuyordum.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAHA emanet olun.

harp

Well-known member
sayın vatan kardeş taşkın akar konuşuyor birde mesela şimdi komando eğitimiyse yılan akrep v.b. hayvanların konservelerinide yediriyorlarmış öyle duydum bende..hayatta kalabilmek için eğitimmiş bunlarda...