Bak bakalım kalbim nasıl atıyor?

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
çok kötü görünyo inşallah kalbmize ok falan saplanmaz bu zamanda oklar dillerimiz ve soyledğimiz sözler pişman olacağımız soyler soylemez ve işitmeyiz inşallah

T

Tarihci19

Misafir
zeynep1234 ' Alıntı:
çok kötü görünyo inşallah kalbmize ok falan saplanmaz bu zamanda oklar dillerimiz ve soyledğimiz sözler pişman olacağımız soyler soylemez ve işitmeyiz inşallah

doğru, bu devrde mızrak yok ama ondan beter sivri diller var, laf dokundurmalar var, Allah nakısalarımızı gidersin,,

T

Tarihci19

Misafir
Allah Allah :)

(Mesajınız minimum karakter limiti altında (En az 20 karakter). yaw forum beni deli etme Allah kelimesi yazdık yeter o bütün karakterlerin üstündedir daha benden karakter bekleme ;D

ayþe yýldýz

New member
zeynep1234 ' Alıntı:
İNŞALLAH KALP VE DİL YA İYİLİK GÜZELLİK FİDANLIĞI YA KÖTÜLÜK BOZGUNCULUK BATAKLIĞI
İNSAN NASIL İŞLETİRSE DİL MADENİNİ ÖYLE SÜSLER DONATIR ÖMÜR AĞACINI

DİLİNİ BİR BİNEK BİL
SENİ GÜL BAHÇELERİNEDE GÖTÜREBİLİR
BALÇIK DERYALARINADA SÜRÜKLEYEBİLİR
KALBİNİ KİRLİ PASLI YA DA PARLAK BİR AYNA BİL
BÜTÜN GÜZELLİKLERE KARŞI KÖR DE KALABİLİR
GÜNEŞLE PARLAYAN GÜNEŞİ YANSITAN BİR
TALİHE SAHİP DE OLABİR

T

Tarihci19

Misafir
DİLİNİ BİR BİNEK BİL
SENİ GÜL BAHÇELERİNEDE GÖTÜREBİLİR
BALÇIK DERYAL ARINAD A SÜRÜKLEYEBİLİR

çok doğru, insanı vezir de eder rezil de eder..

SaYa

Well-known member
bu ne ya bende merak ettim bakıyom güzel bi şey var die bide ne göreyim :( kan görmeye dayanamıyorum. :( aslında not düşseniz yanına ( tabi rica ediyorum )

katremisal

Active member
ooooofff ne harika bi makina vaaay be allah allah tam bi tefekkür sahifesi işte batını kalb ayinei samed.elimi kalbime koyup hissettim bikez daha kıymetini allah razı olsun tarihçi abim

T

Tarihci19

Misafir
katremisal ' Alıntı:
ooooofff ne harika bi makina vaaay be allah allah tam bi tefekkür sahifesi işte batını kalb ayinei samed.elimi kalbime koyup hissettim bikez daha kıymetini allah razı olsun tarihçi abim

ecmain olsun, teşekkür ederim, 100 sene yaşayan adamın kalbi daha anne rahmindeyken atmaya başlar ve 100 sene durmadan çalışır dinlendiği tek zaman iki atış arasındaki kısacık zamandır, 100 sene ne bir tekleme ne bir aşınma ne bir dengesizlik ne bir arıza göstermeden çalışır yeryüzünde böyle bir pompa daha yoktur..

SaYa

Well-known member
ben göremedim notu ???_________________________________________________zaten konuya btıkladığım anda karşıma çıktı :(