BAKIN BU KEDİLERE, KENDİNİZDEN BİŞEY BULABİLİRSİNİZ?

istiðna

Active member
İNANIN O MAZLUM KEDİ BANA COK BENZIYO.VAKARLA SUALAR BANA DERSHANEDE HEP İŞ YAPTIRILAR. :'(ONLARDA O IKI KEDI VARYA KIRMIZI BI KUMASIN ICINDE KEYIF YAPIYOLAR ONLARDA AYNI ONLAR. :mad:

hasret

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
İNANIN O MAZLUM KEDİ BANA COK BENZIYO.VAKARLA SUALAR BANA DERSHANEDE HEP İŞ YAPTIRILAR. :'(ONLARDA O IKI KEDI VARYA KIRMIZI BI KUMASIN ICINDE KEYIF YAPIYOLAR ONLARDA AYNI ONLAR. :mad:

hadi ya inan hüzün icnde okudum, tam tersi olmasın istiğna ;)

Sergerdan

Well-known member
berraksu ' Alıntı:
sergerdan abi öylemi dedi ben yeniyim bu forumda ve fazla bilgim yok biliyorum maşallah bütün abiler bilgili burda bir abi bu konuda yardımcı olsa sevinirim
Berraksu abi nasıl bir yardım istemiştiniz?Geç kaldık biraz ama kusura bakmayın.

-alıntıdır-

kedi161fa5losk1.jpg

kedi120md1zpph4.jpg

kedi115ds8wneb7.jpg

kedi90hc3ikhc9.jpg

kedi66kg1bnnu5.jpg

24tu8ymwy6.jpg

016778jhkh7.jpg

21450mi5nc7.jpg

1590457khok5.jpg

1590219ekyh0.jpg

kedi20mh2xuwl4.jpg

zzz8rtxv9.jpg

kedi150pb6xpsq1.jpg

kedi50qz8vbgs2.jpg

kedi35rn8nlie8.jpg

kedi115ds8wnkc5.jpg

hasret

Well-known member
Abi sizde kedi resimleri koleksiyonumu var?Bu arada daha cıkmadım,hakkınızı helal ettiniz mi?Bakın ölürüm falan...

berraksu

Member
sergerdan abi bu güzel resimleri nasıl yolluyorsunuz bizede öğretseniz iyi olur bu arada berraksu abi demişsiniz ben abi değilimki

Sergerdan

Well-known member
berraksu ' Alıntı:
sergerdan abi bu güzel resimleri nasıl yolluyorsunuz bizede öğretseniz iyi olur bu arada berraksu abi demişsiniz ben abi değilimki
Burda ablalarımıza da abi diyoruz,nolcak yani bir abinin lafımı olur abi aramızda ;)

Resim yollamayı 10 defa anlatmışımdır,istek şikayet yardım bölümünden RESİM YOLLAMA başlıgına girin onun içinde benim yazdıklarımda olacak :angel:_________________________________________________neyse siz gelmeden koyayım buraya.

yeni konu açtıgın zaman bir sürü kutu çıkar.Renklerin üstünde..

Sarı bir kutu var,VİDEO nun yanında onu tıkla.Çıkan yazının arasına biraz sonra anlata cagım şeyden çıkan yazıyı Kopyal a yapıştır yap.

Google dan İMAGE YAZ,ilk çıkan sayfay a git.GÖZAT çıkar onu tıklayınca senin b.saya rına gider

ordan göndermek istedi gin resmi BELGEL ER,C-D nerdey se bulur AÇ dersin,tıklarsın.

Sonra HOST İT tıklayacan.

Bittig inde alt alta bir sürü yazı çıkar.

EN ALTTAKİNİ ALIP ilk başta dedigi m şeyin arasına Yapıştırıyorsun.Afiyet olsun

berraksu

Member
Sergerdan ' Alıntı:
Burda ablalarımıza da abi diyoruz,nolcak yani bir abinin lafımı olur abi aramızda ;)

Resim yollamayı 10 defa anlatmışımdır,istek şikayet yardım bölümünden RESİM YOLLAMA başlıgına girin onun içinde benim yazdıklarımda olacak :angel:_________________________________________________neyse siz gelmeden koyayım buraya.

yeni konu açtıgın zaman bir sürü kutu çıkar.Renklerin üstünde...

Sarı bir kutu var,VİDEO nun yanında onu tıkla.Çıkan yazının arasına biraz sonra anlata cagım şeyden çıkan yazıyı Kopyal a yapıştır yap.

Google dan İMAGE YAZ,ilk çıkan sayfay a git.GÖZAT çıkar onu tıklayınca senin b.saya rına gider

ordan göndermek istedi gin resmi BELGEL ER,C-D nerdey se bulur AÇ dersin,tıklarsın.

Sonra HOST İT tıklayacan.

Bittig inde alt alta bir sürü yazı çıkar.

EN ALTTAKİNİ ALIP ilk başta dedigi m şeyin arasına Yapıştırıyorsun.Afiyet olsun
sergerdan abi anlattığınız için sağol denemeye çalışıcam inş beceririm bide abi yerine abla deseniz daha güzel olur...

hasret

Well-known member
cok şekerlerdi ya,kedi bile karate biliyo bi ben bilmiyom::)
sağol abi ,burda cok şekerler ama hakikatte cok korkuyorum onlardan vallahi...

Eyvàh!

Talebe
himmm kediler bolumu olurda miel siz olurmu tanistirayim bu miel bizim kedimiz

ayni husrev gibidir yer yer doymaz ;D

bu 3 sene onceki hali

bunlar ise simdiki balkonda gunesleniyordu o sira

istiðna

Active member
ya ben birsey sormak istiyorum,ben hiç hayvanları evde besliyemem.düşünemiyorum bile.dışarıda severim(ama uzaktan)resimlerde.onları hiç elime alamam.(kuş,balık onları alırımda)kedi ,köpek alamıyorum.bu bende ki hangi eksikliğe delalettir?

Sergerdan

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
ya ben birsey sormak istiyorum,ben hiç hayvanları evde besliyemem.düşünemiyorum bile.dışarıda severim(ama uzaktan)resimlerde.onları hiç elime alamam.(kuş,balık onları alırımda)kedi ,köpek alamıyorum.bu bende ki hangi eksikliğe delalettir?
Benim bir bilgim yok istigna kardeş.Ama çekingenlik,hafif ürkeklik oldugu için olabilir.He bence iyi bir özellik gibi,ürkek olan dininin yasaklarına karşı da fıtraten ürkek olur,daha kolay itaat eder belki diye düşündügüm olmuştu.

Yaakarii

Member
-alıntıdır-

kedi65kx7.jpg

kedi66ri0.jpg

kedi94le8.jpg

kedi132tv1.jpg

kediresimleri0xh51hi4ur6.jpg

kediresimleri2vw81cl2jq7.jpg

kediresimleri8xk61xg4ps2.jpg

kediresimleri12db41dg1mn1.jpg

kediresimleri13ps81tj3cw3.jpg

kediresimleri14iq31fi1qk2.jpg

kediciklh7.jpg

Hattâ değil yalnız ihtiyar akraba, belki insanlara arkadaş verilen ve rızıkları insanların rızıkları içinde gönderilen kedi gibi bazı mahlûkların rızıkları dahi bereket suretinde geliyor. Bunu teyid eden ve kendim gördüğüm bir misal: Benim yakın dostlarım bilirler ki, iki üç sene evvel hergün yarım ekmek-o köyün ekmeği küçüktü-muayyen bir tayınım vardı ki, çok defa bana kâfi gelmiyordu. Sonra dört kedi bana misafir geldiler. O aynı tayınım hem bana, hem onlara kâfi geldi. Çok kere de fazla kalırdı.

İşte şu hâl o derece tekerrür edip bana kanaat verdi ki, ben kedilerin bereketinden istifade ediyordum. Kati bir surette ilân ediyorum, onlar bana bâr değil. Hem onlar benden değil, ben onlardan minnet alırdım.

1- "Şüphesiz ki rızık veren, mutlak kudret ve kuvvet sahibi olan ancak Allah'tır." (Zâriyat Sûresi: 51:58)

2- "Yeryüzünde yürüyen ve kendi rızkını yüklenemeyen nice canlının ve sizin rızkınızı Allah verir." (Ankebut Sûresi: 29:60)

Yaakarii

Member
h.altınbaşak ' Alıntı:
cık cık ne aip mahlukatın hercinsi mübarektir yaf kucular necis sadece eve almıos :p
Birde şey diyorlar kucular için:

... kelpte hırs marazı fazla olduğundan esbab-ı zahiri yeye öyle bir derece ihtimamla yapışır ki, Mün'im-i Hakikîden bütün bütün gafletine sebep olur. Binaenaleyh, vasıtayı müessir bilerek Müessir-i Hakikîden yaptığı gaflete ceza olarak necis hükmünü almıştır ki tâhir olsun. Çünkü hükümler, hadler, günahları affeder. Ve beynen nâs tahkir darbesini, gaflete kefaret olarak yemiştir.

Garib

Talebe
Yaakarii ' Alıntı:
Birde şey diyorlar kucular için:

... kelpte hırs marazı fazla olduğundan esbab-ı zahiri yeye öyle bir derece ihtimamla yapışır ki, Mün'im-i Hakikîden bütün bütün gafletine sebep olur. Binaenaleyh, vasıtayı müessir bilerek Müessir-i Hakikîden yaptığı gaflete ceza olarak necis hükmünü almıştır ki tâhir olsun. Çünkü hükümler, hadler, günahları affeder. Ve beynen nâs tahkir darbesini, gaflete kefaret olarak yemiştir.
eet ole doğru kedilerde ya rahim diye asıl münimi hakikiye baktıkları icin zahiri nankör olurmus üstadın bisürü kedisi varmıs :D