bana hoş geldin yok mu?

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
icem ' Alıntı:
Bana hiç kimse hoş geldin dememişti ama :( :( :(

Güyâ şu güneş bizlerle konuşuyor. Der: "Ey kardeşlerimiz! Tevahhuşla sıkılmayınız. Ehlen sehlen, merhaba, hoş teşrif ettiniz. Menzil sizin; ben bir mumdâr-ı şehnâz.

"Ben de sizin gibiyim; fakat sâfî, isyansız, mutî bir hizmetkârım. O Zât-ı Ehad-i Samed ki, mahz-ı rahmetiyle hizmetinize beni musahhar-ı pürnur etmiş. Benden hararet, ziyâ; sizden namaz ve niyaz."

Yahu, bakın kamere. Yıldızlarla denizler, herbiri de kendine mahsus birer lisânla, "Ehlen sehlen, merhaba," derler. "Hoş geldiniz, bizi tanımaz mısınız?" ( Sözler | Lemeât )

Bu orada o hos geldiniz konuları yanlıs yere acılıp bizlerin düzeltmeleri tasındığından :) yoksa torpil yok... hadi gel sana çay ısmarlıyayım yanında da peynir ve simit ;)

cay_simit.jpg

icem

Member
ALLAH RAZI OLSUN İKRAMLAR VE HOŞ DAVETİN İÇİN KARDEŞ._________________________________________________BÖYLESİNE GÜZEL SİTE VE NUR YÜZLERİN ARASINA HOŞ BULMAMAK NE NAKÖRLÜK NE KÖRLÜK OLUR DİMİ? HOŞ BULDUM KARDEŞ HOŞBULDUM.

Eyvàh!

Talebe
ve aleykum selam icem ...hos geldiniz ...

kiymetinizi bilin bakin cay simit hicbir uye kardesimize bu tur karsilama yapiladi ;D ben kiskandim :p simitte bulunmuyor burda canimda cekti napsamki ::)

abdullahvan

Yeni Üye
esselamünaleyküm hoş geldin _________________________________________________ben vandan abdullah siz kimsiniz_________________________________________________hangi ildesiniz simit yemeye geleyim mi

icem

Member
HuSRaN ' Alıntı:
ve aleykum selam icem ...hos geldiniz ...

kiymetinizi bilin bakin cay simit hicbir uye kardesimize bu tur karsilama yapiladi ;D ben kiskandim :p simitte bulunmuyor burda canimda cekti napsamki ::)

WE ALEYKÜM SELAM KARDEŞ.ALLAH RAZI OLSUN HOŞ KARŞILAMANIZDAN BENDE BUNU ALTIN DA KALMAM SİZE BÖREK YAPARIM ;)

T

Tarihci19

Misafir
icem kardeş hoşgelmişsiniz Uyeliğinizin aktif ve daimi olmasını cenab ı Allah tan niyaz eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim...

...

T

Tarihci19

Misafir
deli poyraz deli esiyorsun ama lemaların sessizliği kuzuların sessizliği gibidir bence ona takılmaktan vazgeç..