Bayanlar Okumasınlar ..!!!

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
T

Tarihci19

Misafir
kardeşlerim işte kadınlar ...

Kadınlar vitrinde gördükleri "İndirim" lafına dayanamaz. İndirimdeki mal kadında mıknatıs etkisi yapar. 10 tane benzer pabucu da olsa indirimde gördüğü ayakkabıyı alır, siz, "Bunların aynısı dolabında var" deseniz "Sen gerçekten hiç anlamıyorsun" lafını yapıştırır.

Kadınlar ağlar. Ancak tek başına bir köşeye çekilip de (yalnız) ağlamaz. Kadınlar, sadece sevdiği erkek duyabilecekse ağlar.

Bütün kadınlar kesin bir cevabı olmayan konularda soru sormakta müthiş ustadır. Maksat, siz kendinizi sürekli suçlu hissedin.

Kadınlar asla sır saklayamaz. Daha doğrusu, kadınlar için bir sırrı en yakın üç arkadaşlarına söylemek sırrı açık etmek kapsamına girmez. Bu mantıkla, hepsi en yakın arkadaşlarına söylediklerinden sonunda sırrı bilmeyen kalmaz.

Kadınlar telefona cevap vermeyi sevmez, uzun uzun çalsa dahi rahatsız olmadan açmayabilirler. Lakin telefonda dünyanın en uzun konuşmalarını yapanlar da yine kadınlardır.

Kadın yatağa yatmadan "evvel" saçını tarayan tek yaratıktır.

Kestirme yola sapıldığında her kadına bir "kaybolacağız" korkusu gelir.

Kırmızı ışık kadınlar için, "makyaj molası" işaretidir.

İstisnasız her kadın vermesi gereken bir-iki kilo olduğunu düşünür.

Kadınlar durup dururken eve bir buket çiçekle gelen kocadan şüphelenir.

Kadınlar tuvaletin kapağını küçük bir hareketle indirmek yerine tuvaletten salona kadar yürür, kocasına söylenir ve tuvalete geri döner.

Erkek konuşurken kadın lafın ortasından konuşmaya dalar ve devam eder. Aynı şeyi erkek yapacak olsa kıyamet kopar.

Düğünlerde kadın kadına dans edenleri görünce kimsenin aklına bir şey gelmez. Erkekler için durum aynı değildir.

Karısının göz ucuyla bir başka adama baktığını yakalayabilmiş erkek yoktur. Oysa kadınlar erkeklerini başka kadına baktığı an (saniyesinde) yakalarlar.

Kadınların erkeklerden daha çok para kazandığı tek meslek vardır: Top modellik.

Kadının dondurmayı nasıl yediğine bakarak karakter testi yapabilirsiniz.

Evde saatlerce kendi giyimiyle ilgilenen kadın, sokağa çıktığında saatlerce başka kadınların elbiseleriyle ilgilenir.

"Yok bir şey"in anlamı kadınlarda, erkeklerinkinden, tamamen farklıdır.

Kadınlar her konuda erkeklerle eşit olmak isterler. Üç istisna: Erkek tuvaletlerine girmek, çöpü indirmek ve hesabı ödemek.

Kadınlar asla haksız değildir... En haksız olduğu konuda bile "Kendime göre nedenlerim var" derler.

Tabiatta kadınlara karşı son sözü söyleyebilecek tek bir doğal yapı vardır: Yankı!

Zengin adam, karısının harcadığından daha çok kazanabilen erkek demektir.

Kritiklere başlayan kadın, kritik bir yaşa gelmiş demektir.

Kadın elinizi tuttuğu anda, bilin ki, eninde sonunda tepenize çıkacaktır.

bayanlar size okumayın demedimmi ?? bakın işte sırf bayanlar okumasınlar yazdım diye iyice meraklandınız meraktan okudunuz...

..._________________________________________________

okuyan 20 ama hiç cevap yok :) iyiki bayanlara okumayın dedim, galiba onlar okuyun ama cevap yazmayın anlamışalr :)

T

Tarihci19

Misafir
bak bayanlar okumasın diye ambargo koyunca güzel oluyor onlar okusalar bile ki eminim okuyorlardır :) cevap yazamıyorlar ve tartışma çıkmıyor :)

mazlumi73

Member
vay be evliik öncesi iyi bi çalışma şimdi bunun üstünde iyi çalışmka lazım her kapıyı kapatmak için. ama korkuyoruz şimdi kafamıza bi sıkarlar kurşunu valla yaparlar öyle deliler çok aslında hepsi deli am neyse

T

Tarihci19

Misafir
mazlumi73 kardeşim eyvallah, şimdiden bunları bilmek lazım, bayanların deliliğini heryerde sölememk lazım dimi :) şimdi sana cephe alacaklar :) Allah tan sanaldan kurşun gitmiyor ;)

Nevzatt

Well-known member
HIMM bayanlarıı İYİ tanıyorsun tarihci kardeşim nedendir ki yavf bayanlar isyan ederse bende bu yazdıklarını gözüm kapalı silerim hehe ehhe ;D

T

Tarihci19

Misafir
hıı artar artar zaten bayan erkek ayırdğım için iki tarafta acaba diğer tarafta ne yazıyor diye merak ediyor :) iki tarafıda herkes okuyor :) bu taktiği yeni keşfettim ;)

hasret

Well-known member
evet bu yazıya katılıyorum,ama sadece bu maddelere...
Kadın yatağa yatmadan "evvel" saçını tarayan tek yaratıktır. Madem boyledir,demek tek sunneti uygulayanda bizleriz cunku bu sunnettır .
Kestirme yola sapıldığında her kadına bir "kaybolacağız" korkusu gelir., cunku zarar gorebiliriz,dusuncesi vardır,bu da doğal, zira ustad cesaret kadınlarda olsa ahlakı seyyıeden sayılır diyor.Kadınlar durup dururken eve bir buket çiçekle gelen kocadan şüphelenir. cunku asrımızda bu kadar romantik bir erkek yoktur da ondan...Karısının göz ucuyla bir başka adama baktığını yakala yabilm iş erkek yoktur . Oysa kadınlar erkeklerini başka kadına baktığı an (saniye sinde) yakalarlar. bu cihettende haklısınız zira kadınlar sefahatte erkeklere yetisemezler.Kadınlar asla haksız değildir... En haksız olduğu konuda bile "Kendim e göre nedenlerim var" derler . tamamen katılıyorum...aaa bu arada okudugum icin ozur :)

T

Tarihci19

Misafir
sırf bayanlar yorum yazmasınlar erkekler de ona cevap yazmasınlar ve olası bir tartışma çıkmasın diye bayanlar okumasınlar diye açtım konuyu, yinede bayanların da okuyacağını biliyordum ama en azından başlıktan dolayı cevap yazmazlar diye umid ettim yinede bayanları cevap yazmaktan konuşmaktan alıkoyamadım... :)

belinay

New member
erkekler okumasın adlı yazıyıda okudum ama maşallah orda dahi erkek bayandan zulum görüyor bir boyun eğmişliğin ifadesi var... onun şefkatinden nasipsiz insanları görmek gerçekten üzücü... unutmayın sizi doğuranlarda birer bayandı oyüzden haddinizi aşmayın

T

Tarihci19

Misafir
siz latife nedir anlayamacak düzeyde bir kişiliksiniz zannedersem.. kadınlara hakaret etmedik, kadınları rencide edici bir laf kullanmadık bu yazılanlar hem kadınların hem erkeklerin okuyup gülüp gecitği şeylerdir, ancak size başka bir konuda haddinizi aştığınız için haddinizi hatırlatmam nefsinize ağır gelmişki bana aynı şeyle mukabele edesiniz gelmiş ve bunuda burda, analarımızın bayan olduğunu hatırlatarak yapmışsınız, inşallah ciğeriniz soğumuşturda, anlamsız yazılarla bizi rahatsız etmessiniz..

T

Tarihci19

Misafir
konunun altına cevap yazan bayanların cevapları silinecektir yazacağım ve bayanların mesajlarını sileceğim yahu biraz gülelim dedik burnumuzdan getiriyorlar, sivri dil kimseye fayda getirmemiştir, getirmezde..

belinay

New member
siz her latifenin altında bi gerçek payı olduğunu unutuyorsunuz galiba kaldıki heryerde kadınlara böyle sataşmalarınız var ben latifeden anlarım ama lakayt latifelerden anlamam