Bayanlar Okumasınlar ..!!!

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
T

Tarihci19

Misafir
haspinallah ya Rabbim bide her yerde diyor yahu yaklaşık 1000 e yakın mesajımdan biri ikisi böyle ablalarıma dokundurmalı, onlarda zaten olgunlukları gereği gülüp gectiler ama sizin gibi latifeden anlayan(!) lar ise uzattıkça uzatıyor ve orda yazan çok konuştuğunuz gerceğini gun yüzüne çıkarıyor.. neyse kardeşim sizinle muhattabiyetimiz bu mesajımla son bulmuştur benim yazılarımı okumayın.. son kez bu mesaja cevap hakkınızı kullanın ve bir daha benim konularıma cevap da yazmayın..

belinay

New member
Tarihci ' Alıntı:
haspinallah ya Rabbim bide her yerde diyor yahu yaklaşık 900 mesajımdan biri ikisi böyle ablalarıma dokundurmalı, onlarda zaten olgunlukları gereği gülüp gectiler ama sizin gibi latifeden anlayan(!) lar ise uzattıkça uzatıyor ve orda yazan çok konuştuğunuz gerceğini gun yüzüne çıkarıyor.. neyse kardeşim sizinle muhattabiyetimiz bu mesajımla son bulmuştur benim yazılarımı okumayın.. son kez bu mesaja cevap hakkınızı kullanın ve bir daha benim konularıma cevap da yazmayın..

bende meraklı değilim sizin yazılarınızı okumaya...
cok konusan biri varsa, kafayı bayanlara takan biri varsa, o da sizsiniz...
sizinle muhatap olmayada bayılmıyorum ben...

medinem

New member
S.A BEN SİZİN LATİFE YAPTIĞINIZI ANLADIMSİZ TATLI CANINIZI SIKMAYIN YAZDIKLARINIZIDA ÜSTÜME ALMADIM VE TEBESSÜM ETTİM SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN S.A

T

Tarihci19

Misafir
medinem ' Alıntı:
S.A BEN SİZİN LATİFE YAPTIĞINIZI ANLADIMSİZ TATLI CANINIZI SIKMAYIN YAZDIKLARINIZIDA ÜSTÜME ALMADIM VE TEBESSÜM ETTİM SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN S.A

Aleykümselam kardeşim teşekkür ederim.._________________________________________________
katremisal ' Alıntı:
ben her ikisinide okudum ama ne yalan söyleyeyim bu süperdi bu gerçekti bu tam bi izlenimdi......diğeri olsa olsa uyduruk bi hikaye

teşekkür ederim, evet diğerinin çok farklı varyasyonları var hikaye nede olsa.. :)