Bediüzzaman Unvanını Ne Zaman ve Kimden Aldı?

Nevzatt

Well-known member
tam istediğinizi sölesende kurtulsak be abi.senle aynı şeyi nasıl düşüne biliriz kanıt dedin elle gösterilecek verdik.ama aynı düşünceye ancak yaklaşa biliriz.düşünceni okuyamayız ki yaa artık verseniz cevabı ???

Nevzatt

Well-known member
“Benimle görüşmek isteyen aziz kardeşlerime beyan ediyorum ki: İnsanlarla görüşmeye zaruret olmadıkça tahammülüm kalmadığından, hem şimdi tesemmümden, zafiyetten, ihtiyarlıktan ve hasta bulunmuş olmaktan dolayı fazla konuşamıyorum. Buna mukabil, kat'iyyen size haber veriyorum ki: Risale-i Nur'un her bir kitabı bir Said'dir. Siz hangi kitaba baksanız benimle karşı karşıya görüşmekten on defa ziyade hem faydalanır, hem hakikî bir surette benimle görüşmüş olursunuz. Ben şuna karar vermiştim ki; Allah için benimle görüşmek isteyenleri görüşmediklerine bedel her sabah okuduklarıma, dualarıma dâhil ediyorum ve etmekte devam edeceğim...
Risale-i Nur bana hiç ihtiyaç bırakmıyor. Konuşmaya lüzum kalmadı...”(Tarihçe-i Hayat)

BUDA SON CEVABIM sayfa yenilenince bu çıkıyorr

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Nevzatt ' Alıntı:
“Benimle görüşmek isteyen aziz kardeşlerime beyan ediyorum ki: İnsanlarla görüşmeye zaruret olmadıkça tahammülüm kalmadığından, hem şimdi tesemmümden, zafiyetten, ihtiyarlıktan ve hasta bulunmuş olmaktan dolayı fazla konuşamıyorum. Buna mukabil, kat'iyyen size haber veriyorum ki: Risale-i Nur'un her bir kitabı bir Said'dir. Siz hangi kitaba baksanız benimle karşı karşıya görüşmekten on defa ziyade hem faydalanır, hem hakikî bir surette benimle görüşmüş olursunuz. Ben şuna karar vermiştim ki; Allah için benimle görüşmek isteyenleri görüşmediklerine bedel her sabah okuduklarıma, dualarıma dâhil ediyorum ve etmekte devam edeceğim...
Risale-i Nur bana hiç ihtiyaç bırakmıyor. Konuşmaya lüzum kalmadı...”(Tarihçe-i Hayat)

BUDA SON CEVABIM sayfa yenilenince bu çıkıyorr

maşallah barekallah...

Nur Talebesi mudakkikdir.. Dikkat eder en ince ayrıntısına kadar ... Zahiri değil hikmetli bakar bakdığını görür ve anlar...

Evet tam istediğim cevap buydu.. Bende sözümü tutyorum size bir adet Tarihçe-i Hayat göndereceğim...

Garib

Talebe
Nevzatt ' Alıntı:
aboo husran görmesin ;D
gördüm ihlas düstürlarını hatırlatırım.
kardeşlerinizin meziyetlerini şahıslarınızda ve faziliterini kendinizde tasavvur edip onların şerefleriyle şakirdane iftihar etmektir.
:)))))))))