Benimle evlenirmisin..:)evlilik teklifleri

Livza

Well-known member

sylvester stallone'nin oynadigi rocky filminin ilkinde rocky'nin

adrian'a evlilik teklif ettigi soru bicimi:

- onumuzdeki 50 yil icin bi planin var mi?

-----------------------------------------

*.- çocuğumun anası olmanı istiyorum...

*.- kardeşimin karısının eltisi olmanı istiyorum

*.- kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, mütehatin, kuyumcunun, terzinin, düğün salonunu ve çalışanlarının ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmekte bana yardımcı olmanı istiyorum...

*.- topluma ayak uydurup dışlanmamak adına hukuki bir dizi işlemin ardından aynı evi medeni kanun hükümlerince paylaşmak istiyorum sen ile...

*.-ben olsaydın ve sana evlenme teklif etseydin kabul edermiydim?

*.- ayni cati altinda bi ton sene gecirip birbirimizi bikarcasina tanidiktan sonra yaptigimiz cocuklar yuzunden bi turlu ayrilamayip her gun kavga edip edip hem komsularin hem kendimizin asabini bozup sonra olay kirilma noktasina gelince birbirimizi parcalayip avukatlara bi ton para dokup tek celsede bosanma denemelerinde bulunmanin zamani gelmis midir sence?

NurYolcusu

Well-known member
Bu ne güzel bir dua ne güzel hayirli bir arzuhaldir allah senide sevdiklerinide bu duanin tecellisiyle yaşatsin ve yanina alsin cümlemizede böyle dualar edip faziletlerini yaşamak nasip etsin

Allah razı olsun kardeşim.... Rabbim şu mübarek perşembe gecesi bizi duaları kabul olan kullarından eylesin inşaallah.... Hayırlı cumalar tüm kardeşlerime...:038::038::038:

ebrar172

Talebe
*.- ayni cati altinda bi ton sene gecirip birbirimizi bikarcasina tanidiktan sonra yaptigimiz cocuklar yuzunden bi turlu ayrilamayip her gun kavga edip edip hem komsularin hem kendimizin asabini bozup sonra olay kirilma noktasina gelince birbirimizi parcalayip avukatlara bi ton para dokup tek celsede bosanma denemelerinde bulunmanin zamani gelmis midir sence?

böylesi bir evlenme teklifini kabul eden nisa zaten umutsuz vakadır..:005:

ReþHa2

Well-known member

böylesi bir evlenme teklifini kabul eden nisa zaten umutsuz vakadır..:005:
Bu teklifi kabul eden nisa umutsuz vaka ve teklifi yapan hakkında yorum yapmaya bile gerek yok :)