:011::011::011:
H HAYA Sevdam Davam 23 Şub 2009 #2 ne demek vidalanırım sana can dostum:005: evlenmek degilde inş ahirettede hak dostu olarak buluşuruz malüm bende bayanım can dostum:015: dua ile
ne demek vidalanırım sana can dostum:005: evlenmek degilde inş ahirettede hak dostu olarak buluşuruz malüm bende bayanım can dostum:015: dua ile
E Elif_Gibi Well-known member 23 Şub 2009 #3 AH MİNEL AŞK' Alıntı: ne demek vidalanırım sana can dostum:005: evlenmek degilde inş ahirettede hak dostu olarak buluşuruz malüm bende bayanım can dostum:015: dua ile Genişletmek için tıkla ... inşAllah canım benim
AH MİNEL AŞK' Alıntı: ne demek vidalanırım sana can dostum:005: evlenmek degilde inş ahirettede hak dostu olarak buluşuruz malüm bende bayanım can dostum:015: dua ile Genişletmek için tıkla ... inşAllah canım benim
E Elif_Gibi Well-known member 23 Şub 2009 #6 ayşe esenkal' Alıntı: Allah gönlünüze göre, hayırlı eşler versin arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... aminn inşAllah:021: sanada dicem ama sana vermiş sanki dimi
ayşe esenkal' Alıntı: Allah gönlünüze göre, hayırlı eşler versin arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... aminn inşAllah:021: sanada dicem ama sana vermiş sanki dimi
E Elif_Gibi Well-known member 23 Şub 2009 #7 Lalezâr' Alıntı: pırlantamı ki yüzük ona göre bakarız :005: Genişletmek için tıkla ... pırlanta tabi lalezar tek taş baksana
Lalezâr' Alıntı: pırlantamı ki yüzük ona göre bakarız :005: Genişletmek için tıkla ... pırlanta tabi lalezar tek taş baksana