bi bakarmısınız inş?

busima_

Member
kayseride sohbet arıyorum yardımcı olabılırmısınız ıns bı kac kez duyurmustum cevap alamayınca konu acma geregı duydum..

Vesselam...

s.a kardeşim evet kayseride bir yer var biliyorum ama size tam adresi veremiyorum forumda nevzat abiye ulaşabilirseniz ki artık çok zor o size nerde olduğunu söyler selam ve dua ile kalınız

busima_

Member
talha ısımlı bır abı yardımcı olacaktı yanı o olmazsa yardımcı olacagını soyleyen şualar vardı yani en kısa zamanda hangısı olacaksa inş. ve okuyucular olursa gercı farketmezde neyse öyle işte :)

illailayh

Active member
busima_ ' Alıntı:
talha ısımlı bır abı yardımcı olacaktı yanı o olmazsa yardımcı olacagını soyleyen şualar vardı yani en kısa zamanda hangısı olacaksa inş. ve okuyucular olursa gercı farketmezde neyse öyle işte :)

kac gundur kımse cıkmadı yahu en iyisi elazize gel sen yardımcı olıyım sana:):)yakın zaten :)

busima_

Member
valla ya ben sohbet aşkıyla yanıyım kimse yardım etmesın yurda gıttım burda sohbet olmuyo dıye cevırdıler daha napıyım..

illailayh

Active member
busima_ ' Alıntı:
valla ya ben sohbet aşkıyla yanıyım kimse yardım etmesın yurda gıttım burda sohbet olmuyo dıye cevırdıler daha napıyım..

ya aslında kayseri de nur hizmetleri had safhada nasıl çıkmıyor kimse hayret bişey yokki arkadaşlarım şuanda orada:( az dur bakalım çok istiyorsan RABBİM mutlaka en iyisini nasip edcektir...

busima_

Member
yok ya cidden ablam naksılerın sohbetıne katılır bende mecburen orayamı gıdıyım yokmu bızım cemaatın sohbetlerı ya!!!

istiðna

Active member
olmaz mı ya?ben burdan biliyorum siz nasıl karşılaşmadınız.yada daha iyi sorgulamadınız mı diyelim.yani oaranın hizmeti cok yerine oturmuştur.inş bulursun.bulamazsan biz senınle yine görüşelim inş.

T

Tarihci19

Misafir
busima_ ' Alıntı:
yok ya cidden ablam naksılerın sohbetıne katılır bende mecburen orayamı gıdıyım yokmu bızım cemaatın sohbetlerı ya!!!

kayseri de ha .) bana kalırsa çok ararsın, bırak kayseriyi ben İstanbulun göbeğinde bir ev bulamıyorum birini gönderecek..