biraz tebessün için...

ARİF

Well-known member
Trafik memurları karşıdan gelen Temel ve Fadime’yi çevirmiş. İkisinin kemerlerini de takılı görünce tebrik etmiş;
-Bugün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz. Bu yüzden beş yüz milyon ödül veriyoruz.
Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz beyefendi?
-Ne yapacağım hemen gidip kendime ehliyet alacağım.
-Nee, ehliyetiniz yok mu?
Fadime olayı toparlamak için atılmış;
-Kusura bakmayın memur bey, Temel içince ne dediğini pek bilmez.
-Nee, bir de içkili misiniz?
Arka koltukta oturan yaşlı Dursun öne doğru eğilmiş;
-Ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalım başımıza bir iş gelir diye.
Memur neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan İdris koşarak gelmiş;
-Ne oldi? Geçtik mi sınırı?

mihrimah

Talebe
Trafik memurları karşıdan gelen Temel ve Fadime’yi çevirmiş. İkisinin kemerlerini de takılı görünce tebrik etmiş;
-Bugün yaptığımız kontrolde tek emniyet kemerini takan çift sizsiniz. Bu yüzden beş yüz milyon ödül veriyoruz.
Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz beyefendi?
-Ne yapacağım hemen gidip kendime ehliyet alacağım.
-Nee, ehliyetiniz yok mu?
Fadime olayı toparlamak için atılmış;
-Kusura bakmayın memur bey, Temel içince ne dediğini pek bilmez.
-Nee, bir de içkili misiniz?
Arka koltukta oturan yaşlı Dursun öne doğru eğilmiş;
-Ben demiş idum çalıntı arabayla yola çıkmayalım başımıza bir iş gelir diye.
Memur neye uğradığını şaşırmışken, bagajdan atlayan İdris koşarak gelmiş;
-Ne oldi? Geçtik mi sınırı?

inanmıyorum abi sabah sabah pazartesi sendromu geçti:) Allah razı olsun...

ARİF

Well-known member
Asiri ishalden sikayetci biri Cerrahpasa’ya gider hemen..
Ama burokrasiden dolayi belgeleri karisir ve kahramanimizi yanlislikla psikiyatri servisine havale ederler..
15 gun suren tedaviden sonra, taburcu olacagi gun, bir arkadasi karsilamaya gelir
- “Noldu gecti mi ishal?”
- “Hayir gecmedi ama artik takmiyorum

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Sadrazam Fuat Paşa merhumun babası Keçecizade İzzet Molla oldukça, zeki ve nükte yapan bir adamdı. Bir Ramazan gecesi Fatih camiinde teravih namazı kılınıyordu. İmam Efendi, namazı biraz hızlıca kıldırdığından İzzet Molla rüku ve secdelere gidiş kalkışlarda adeta ölüp ölüp diriliyordu. İmamın selam verdiği bir sırada elinde feneriyle bir kişi alelacele içeri girer ve eyvahlayarak;

- Hay Allah, namaza yetişemedik, der.

İzzet Molla adama dönerek nefes nefese cevap verir:

- Sen ne ki kardeşim, biz namazın içinde olduğumuz halde yetişemiyoruz!..

Kaynak: Tarihi Öyküler(Ebubekir Subaşı)-Timaş Yay.

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir bardak daha çay isterken: "Çiçeğim, bir bardak daha verir misin..?" der. Sonra da "Peteğim, şekersiz lütfen" diye ekler. Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de "Bebeğim, sana çok zahmet oldu" der.

Genç adam, yaşlı amcanın karısına kullandığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir. "Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz..?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam, "40 seneyi geçti evladım" der.

Genç adam: "Vallahi maşallah, Allah muhabbetinizi artırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba..."

Yanakları pembeleşmiş teyze "Doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:

"Şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum...":D

Kýrýk Testi

Well-known member
Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir bardak daha çay isterken: "Çiçeğim, bir bardak daha verir misin..?" der. Sonra da "Peteğim, şekersiz lütfen" diye ekler. Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de "Bebeğim, sana çok zahmet oldu" der.

Genç adam, yaşlı amcanın karısına kullandığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir. "Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz..?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam, "40 seneyi geçti evladım" der.

Genç adam: "Vallahi maşallah, Allah muhabbetinizi artırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba..."

Yanakları pembeleşmiş teyze "Doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek:

"Şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum...":D
:p:p:p

ARİF

Well-known member
din dersi öğretmeni ve öğrenci arasındaki diyalog

- Çocuklar, kıyamet cuma günü şafak vaktinde olacaktır.
- Ama hocam nereye göre şafak vakti? Bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor..
- Numaran kaçtı senin?
- Ne oldu ki hocam?
- Çok güzel soru sordun 5 vericem..Cevabını bende bilmiyorum.

Tarihci

Marmara Tarih
din dersi öğretmeni ve öğrenci arasındaki diyalog

- Çocuklar, kıyamet cuma günü şafak vaktinde olacaktır.
- Ama hocam nereye göre şafak vakti? Bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor..
- Numaran kaçtı senin?
- Ne oldu ki hocam?
- Çok güzel soru sordun 5 vericem..Cevabını bende bilmiyorum.

O söz nerde söylenmişse ona göre :) Medine de şafak vakti...