İyi seyirler... xf5sn4_bismillah-hq-bismillah-hq-izle-bism
Huseyni Müdavim 11 Eki 2010 #1 İyi seyirler... [DM="Bismillah"]xf5sn4_bismillah-hq-bismillah-hq-izle-bism[/DM]
Þ þiraze Active member 11 Eki 2010 #4 hosgeldınz hocam(bı yeremı gıtmıstınız ben anlamadım ) daima ve ebeden bısmıllah ins
Huseyni Müdavim 11 Eki 2010 #5 heysem' Alıntı: evet hocam hosgelmissiniz Genişletmek için tıkla ... Turab' Alıntı: Hocam hoşgeldiniz maşallah... Genişletmek için tıkla ... şiraze' Alıntı: hosgeldınz hocam(bı yeremı gıtmıstınız ben anlamadım ) daima ve ebeden bısmıllah ins Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. Hoşbulduk. Kısa bi süreliğine uzaklaşmıştık. Buradayız inşallah. Şiraze kardeş siz de hoşgeldiniz forumumuza.
heysem' Alıntı: evet hocam hosgelmissiniz Genişletmek için tıkla ... Turab' Alıntı: Hocam hoşgeldiniz maşallah... Genişletmek için tıkla ... şiraze' Alıntı: hosgeldınz hocam(bı yeremı gıtmıstınız ben anlamadım ) daima ve ebeden bısmıllah ins Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. Hoşbulduk. Kısa bi süreliğine uzaklaşmıştık. Buradayız inşallah. Şiraze kardeş siz de hoşgeldiniz forumumuza.